Cea mai sexy fiică a unei legende din sport. Blondina i-a scos din minți pe internauți

Ultima actualizare:

Paulina Gretzky, fiica unuia dintre cei mai mari jucători de hochei din istorie, Wayne Gretzky, arată mai bine ca niciodată, la vârsta de 34 de ani! Actriță și fotomodel de profesie, ea are doi copii și un mariaj fericit alături de jucătorul de golf Dustin Johnson.

În vârstă de 34 de ani, fiica marelui jucător de hochei Wayne Gretzky (62), Paulina, arată mai bine ca oricând și nu se teme să demonstreze asta urmăritorilor de pe rețeaua de socializare Instagram! Actrița a jucat în mai multe filme, cel mai recent fiind intitulat „Grown Ups 2”, lansat în anul 2013. Paulina Gretzky are doi copii, Tatum (în vârstă de 8 ani) și pe River (în vârstă de 5 ani).

Paulina nu se teme să apară pe Instagram, unde primește o mulțime de aprecieri din partea urmăritorilor, pentru frumusețea ei.

Fiica sportivului s-a măritat cu jucătorul de golf Dustin Johnson anul trecut, deși cei doi formează un cuplu încă din anul 2013. Cuplul are doi copii împreună, iar legendarul jucător de golf a declarat: „pentru mine, golful a fost mereu cel mai important, dar acum, pe locul 1 sunt Paulina și copii”, potrivit informațiilor oferite de către people.com.

Wayne Gretzky este unul dintre cei mai faimoși jucători de hochei

Ea este fiica jucătorului de hochei Wayne Gretzky / FOTO: arhivă personală
Ea este fiica jucătorului de hochei Wayne Gretzky / FOTO: arhivă personală

Tatăl Paulinei, Wayne Gretzky, este unul dintre cei mai faimoși jucători de hochei din toate timpurile. Născut în Canada, el a jucat pentru cele mai importante echipe din NHL, Liga Națională de Hochei. Încă din perioada sa de junior el dădea semne că avea să devină unul dintre cei mai importanți atleți din sport, fiind cel mai mare marcator din Campionatul Mondial de Juniori din anul 1978.

Wayne Gretzky are nu mai puțin de 5 copii, dintre care Paulina este cea mai mare, la vârsta de 34 de ani. De-a lungul anilor, aceasta a fost model, actriță, dar a avut și o perioadă în industria muzicală. Ea arată astăzi mai bine ca oricând, dieta și timpul petrecut la sală dând rezultate incredibile pentru fizicul ei.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net