România, 3 înfrângeri la Cupa Mondială de rugby. „Stejarii”, învinși din nou la 0

România a înregistrat o nouă înfrângere la Cupa Mondială de rugby, disputată în Franța, după ce a pierdut, sâmbătă, în fața reprezentativei din Scoția. „Stejarii” au fost învinși categoric, scor 84-0, după alte două partide pierdute: 8-82 în fața Irlandei de Nord și 0-76 cu Africa de Sud, cu mențiunea că grupa României este una foarte dificilă. Țara noastră speră, totuși, la o victorie, în fața lui Tonga, ocupanta locului patru în grupă, cu zero puncte acumulate, pe locul cinci fiind România în aceeași situație. 

România (galben) numără trei înfrângeri (FOTO: Getty Images)
România (galben) numără trei înfrângeri (FOTO: Getty Images)

Presa franceză a fost necruțătoare în privința „stejarilor”, cotidianul „L'Équipe” notând cu exces de zel: „Începe să devină puţin obositor: după primul sfert de oră, suspansul se evaporă. Iar după o oră de joc într-o singură direcţie, te întrebi dacă se va atinge pragul de 100 de puncte. După ce au fost zdrobiţi de Irlanda (82-8) şi apoi de Africa de Sud (76-0), bieţii români mai au, acum, un singur meci cu Tonga (duminică, 8 octombrie, ora 17.45) pentru a-şi salva onoarea şi a pleca de la această Cupă Mondială cu o victorie”.

Florin Surugiu, asul din mâneca României

„Jucătorii care sunt acum sunt jucători tineri. Nu au experiență foarte mare internațională, nici la Cupa Mondială. Un nou drum pentru rugby-ul românesc, pentru echipa națională, sunt jucători cu o valoare foarte mare, dar sunt la început de drum și nu au avut meciuri foarte multe în picioare și asta s-a văzut în ultima perioadă”, a declarat Florin Surugiu, cel care a mai participat cu România la Cupe Mondiale din 2011 și din 2015. De altfel, la cei 38 de ani ai săi, stelistul proaspăt recuperat după o accidentare, care l-a ținut departe de teren câteva săptămâni, numără 103 selecţii este al doilea cel mai vârstnic jucător prezent la Cupa Mondială, anul acesta - este depăşit doar de namibianul PJ van Lill.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net