Simona Halep, eliminată în sferturile de finală la Madrid

Ultima actualizare:

Visul frumos s-a încheiat pentru Simona Halep. După trei meciuri în care părea că plutește pe zgură, românca a fost readusă cu picioarele pe pământ de o jucătoare care a știu exact ce a vrut de la meci: tunisianca Ons Jabeur.

Simona Halep a fost eliminată la Madrid (FOTO: EPA)
Simona Halep a fost eliminată la Madrid (FOTO: EPA)

Totul s-a petrecut în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, acolo unde Jabeur, care ocupă locul 10 în clasamentul mondial, a învins-o pe Halep cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul a 67 de minute. Din păcate, diferența dintre locul 10 și poziția a 21-a, pe care o ocupă acum românca, a fost foarte vizibilă în meciul disputat în deschiderea programului zilei de joi. Într-atât de exasperant pentru Simona a fost jocul adversarei sale, căreia i-au ieșit scurtele plasate lângă fileu de ziceai că le reușește pe un joc pe calculator, încât în setul secund a rupt o rachetă de nervi.

Simona Halep, prima înfrângere de la începerea colaborării cu Patrick Mouratoglou

Acesta a fost cel de-al patrulea meci al jucătoarei noastre de la startul colaborării cu antrenorul Patrick Mouratoglou și a fost exact cel din care trebuie să tragă cele mai mari învățăminte, pentru că a fost cel care i-a arătat slăbiciunile Simonei. În primele 3 partide, ea arătase un joc exact, de cele mai multe ori fără greșeală, iar din aceste partide nu prea ai multe de învățat, pentru că totul merge strună.

Până la următorul turneu, care va avea loc săptămâna viitoare, la Roma, Simona Halep și antrenorul ei pot corecta toate elementele negative demonstrate de româncă împotriva lui Ons Jabeur, astfel încât Simona să se apropie din nou de trofeul italian, pe care ea și l-a adjudecat în urmă cu doi ani.

Apoi, după o pauză de o săptămână pe care o va petrece, cel mai probabil, la Academia Mouratoglou, din Paris, Simona va juca la Roland Garros, acolo unde nimeni nu poate anticipa ce va face. Dacă ne-am lua după prestațiile din primele trei meciuri s-ar număra printre principalele favorite, dar dacă am socoti după jocul din partida cu tunisianca, atunci e posibil să nu treacă de primele tururi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net