Simona Halep, schimbare de look și apariție răvășitoare în așteptarea procesului! Transformare spectaculoasă pentru româncă

Ultima actualizare:

Simona Halep este forțată în continuare să rămână departe de terenul de tenis, în urma unui controversat caz de dopaj. Deși tenismena româncă încă nu a primit prilejul de a-și putea pleda nevinovăția în fața judecătorilor, Halep încearcă să profite cât poate de mult de timpul liber. Iar acum, aceasta s-a afișat cu o schimbare totală de look!

Halep, schimbare de look

Să spunem că ultimele luni au fost unele grele pentru Simona Halep are însemna să subestimăm masiv problemele de care s-a lovit tenismena româncă.

În vârstă de 31 de ani, ea este, chiar și acum, forțată să stea departe de terenul de tenis, lucru cu atât mai dureros în condițiile în care turneul de Grand Slam Roland Garros are loc chiar în acest moment, iar Simona Halep are multe amintiri frumoase de la Open-ul Franței, unde a fost și campioană.

Însă, deși încă nu a primit prilejul de a își putea pleda nevinovăția în fața judecătorilor, românca refuză să se dea bătută și încearcă să se bucure cât poate de mult de timpul liber. Iar recent, Simona Halep a apărut pe rețeaua de socializare Instagram cu o schimbare totală de look, primind o mulțime de complimente și încurajări de la fanii ei din mediul online.

Simona Halep nu a mai putut participa la niciun turneu de tenis, de 9 luni

Fanii tenisului din țara noastră nu au mai putut-o admira pe campioana româncă pe terenul de tenis de mai bine de 9 luni. Aceasta a fost suspendată provizoriu în luna octombrie a anului trecut, iar chiar și în acest moment, Halep așteaptă stabilirea unei date pentru proces. Însă, în ciuda absenței îndelungate, ea are parte și de unele vești bune.

De exemplu, înainte de începerea turneului de la Roland Garros, exista riscul ca românca să pice enorm în clasamentul mondial, până aproape de locul 50. Din fericirea, Halep va rămâne pe locul 36 WTA.

În plus, există precedente care o pot încuraja pe româncă! Alte 2 tenismene care au trecut printr-o situație asemănătoare au revenit la gloria de altă dată, potrivit celor de la Adevărul. Anastasia Pavlyuchenkova, cât și Elina Svitolina au avut absențe serioase de pe teren, însă au reușit să revină în forță în circuitul mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net