Veste proastă despre David Popovici! Medicii l-au retras din concurs: „Nu ne asumăm niciun risc!"

Unul dintre cei mai valoroși sportivi români, David Popovici, s-a accidentat! Înotătorul a fost restras din concursul „Memorialul Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia), competiţie ce se desfăşoară în bazin de 25 de metri, informează CS Dinamo.

David Popovici s-a accidentat / foto: Getty
David Popovici s-a accidentat / foto: Getty

Așadar, potrivit informării clubului Dinamo, David Popovici nu a mai luat startul în probele de 100 de metri liber şi 50 de metri fluture, programate în cea de a doua zi a competiției de la Wroclaw.

„În finala de la 50 de metri liber, de vineri seara, a făcut sosirea greşit şi a resimţit impactul la nivelul cotului. Este cel mai sigur sport dar se mai întâmplă. Echipa medicală a intervenit imediat, iar decizia a fost să-l oprim. Nu ne asumăm niciun risc. Naţionalele sunt în două săptămâni, Europenele în şase săptămâni. David s-a antrenat azi de dimineaţă, va face şi după amiază, dar este mai bine să-l protejăm”, a declarat antrenorul său, Adrian Rădulescu, potrivit sursei menționate mai sus.

David Popovici a câştigat în prima zi proba de 200 de metri liber şi a încheiat pe locul 5 la 50 de metri liber (21,84 secunde).

David Popovici, dovadă supremă de modestie

Recent, cel mai valoros înotător român a fost protagotistul unei scene care, o dată ce a ajuns în mediul online, s-a viralizat. Deținătorul recordului mondial la 100 de metri liber a fost surprins de către un fan, în timp ce aștepta, liniștit, în stația de autobuz.

Imaginea arată modestie și simplitate, două virtuți greu de găsit printre muritorii de rând. Sportivul nostru merită și primește multă admirație, prin simplul fapt că le dă clasă multor „celebrități” din întreaga lume care trăiesc în lux și opulență.

„L-am întâlnit într-o stație de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe Pământ. E un exemplu nu doar pentru generația ta, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emoționat, l-am salutat și eu timid cu mâna. Sigur, eu și mai toți trecătorii.:))”, este mesajul care însoțește fotografia cu David Popovici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net