VIDEO. Reclama care i-a adus 14 milioane de dolari lui Messi la Super Bowl 2024. A apărut alături de unul dintre cei mai îndrăgiți actori

Ultima actualizare:

Super Bowl, cunoscut drept unul dintre cele mai urmărite evenimente la nivel global, a reușit să-și atragă și atenția publicului din România în cadrul ediției din 2024.

Messi a devenit centrul atenției și în Statele Unite ale Americii / foto: arhiva
Messi a devenit centrul atenției și în Statele Unite ale Americii / foto: arhiva

Anual, marile branduri din întreaga lume își concentrează eforturile de marketing pentru a-și promova produsele în timpul acestui eveniment de amploare, datorită capacității sale de a captiva atenția publicului.

În cadrul ediției din 2024, una dintre reclame l-a avut ca protagonist pe nimeni altul decât Lionel Messi, considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Cu transferul său la Inter Miami, Messi a devenit centrul atenției și în Statele Unite ale Americii, apărând într-un spot publicitar pentru un brand de bere.

Apariție de milioane de dolari a lui Messi

Potrivit informațiilor de la Eurosport, Messi a fost recompensat cu suma impresionantă de 14.000.000$ pentru apariția sa în reclamă.

Reclama începe cu Messi care plasează o comandă la un bar de pe plajă. Barmanul îi spune că nu mai are produsele dorite și că trebuie să le reîncarce. Cu toate acestea, superstarul fotbalului insistă că poate să aștepte.

În timp ce își petrece timpul așteptând, o minge de fotbal îi iese în cale. Fiind unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, Messi nu poate să rateze ocazia de a-și arăta abilitățile și începe să se distreze cu minge.

Kansas City Chiefs a câștigat Super Bowl

Echipa Kansas City Chiefs a înregistrat o victorie cu scorul de 25-22 împotriva echipei San Francisco 49ers, pe Allegiant Stadium, situat în Las Vegas, câștigând astfel pentru a treia oară Super Bowl-ul în ultimii cinci ani.

Deși echipa 49ers era considerată ușor favorită la acest prim Super Bowl desfășurat în Las Vegas, aceștia au fost aproape de victorie de două ori pe Allegiant Stadium.

Chiefs au participat la patru din ultimele cinci Super Bowl-uri și au devenit prima echipă care a câștigat două titluri consecutive, urmând exemplul Patriots, care a realizat acest lucru în sezoanele 2003 și 2004.

La doar 28 de ani, Patrick Mahomes a devenit al șaselea quarterback din istoria NFL care a câștigat cel puțin trei Super Bowl-uri, în timp ce Andy Reid a devenit al cincilea antrenor care a câștigat trei sau mai multe, conform BBC.

Ediția din acest an a Super Bowl-ului a stârnit, fără îndoială, un interes mai mare decât oricând, fiind așteptată să depășească recordul de 115 milioane de telespectatori înregistrat anul precedent în timpul victoriei lui Kansas City împotriva echipei Eagles.

Acesta a fost primul Super Bowl care a avut loc în capitala mondială a divertismentului. Prințul Harry a făcut o apariție surpriză la gala de decernare a premiilor de final de sezon, care a avut loc joi în Vegas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net