Anunțul zilei! Rafael Nadal a șocat lumea tenisului. Ce a transmis sportivul înainte de Roland Garros

Ultima actualizare:

După ce Nick Kyrgios a anunțat că nu va participa la turneul de Grand Slam Roland Garros, încă un tenismen a luat o decizie similară, tot din cauza problemelor de sănătate. Rafael Nadal, câtștigător a nu mai puțin de 14 titluri de campion la Paris, a comunicat cu tristețe că nu va putea intra în arena de tenis la ediția din acest an.

Spaniolul nu va putea participa la turneul său favorit / FOTO: Getty Images
Spaniolul nu va putea participa la turneul său favorit / FOTO: Getty Images

Nadal nu va fi la Roland Garros?

Legendarul tenismen din Spania este, în acest moment, situat pe locul 14 în clasamentul ATP, iar, din nefericire, el va rata turneul său favorit. Rafael Nadal a anunțat că accidentarea suferită încă din luna ianuarie a acestui an continuă să îl țină departe de tenis și nu va putea lua parte la ediția din acest an a Roland Garros, potrivit informațiilor oferite de către. Din păcate, sportivul încă nu știe cu exactitate când va putea reveni la turnee.

Potrivit declarației lui Rafael Nadal, el a sperat că starea de sănătate îi va putea permite să participe deja la turneele de pe circuitul de zgură, cum ar fi cele de la Roma, Madrid, ori Barcelona. Însă accidentarea pe care atletul a suferit-o încă nu s-a vindecat, iar Nadal a decis să meargă înainte cu un nou tip de tratament. Din păcate atât pentru spaniol cât și pentru lumea tenisului, în general, el nu va putea participa la turneul său favorit, Roland Garros.

„Săptămânile trec, iar eu aveam iluzia că voi putea juca în turnee care sunt cele mai importante din cariera mea, precum Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roma, Roland Garros.

Accidentarea nu s-a vindecat încă și nu știu ce trebuie să fac pentru a putea concura. Mă antrenam, dar acum am decis să schimb puțin direcția, să urmez un alt tratament și să vedem dacă lucrurile se îmbunătățesc pentru a încerca să ajung la următorul eveniment. Nu pot oferi termene pentru că nu știu. Așa stau lucrurile acum!”, a declarat Rafael Nadal, potrivit Fanatik.

Rafael Nadal nu s-a recuperat după accidentarea din ianuarie

Tenismenul spaniol a reușit să câștige Open-ul de la Paris anul trecut, iar, din nefericire, nu va avea șansa de a-și apăra titlul. El deține recordul pentru numărul de victorii de la Roland Garros, reușind să câștige titlul de campion de 14 ori. Rafael Nadal a participat la turneul de la Paris în fiecare an, nelipsind de pe terenul de zgură încă din anul 2005.

Spaniolul a suferit o accidentare serioasă în luna ianuarie a acestui an, la Australian Open. El a fost nevoit să se retragă de la turneul de Grand Slam, unde încerca să își apere titlul câștigat în ediția precedentă. Din păcate, absența tenismenului continuă, în ciuda eforturilor depuse de acesta la antrenamente.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net