Lovitură dură pentru sportul mondial! Unul dintre cei mai buni jucători de tenis s-a retras de la Roland Garros

Problemele medicale continuă să îl țină departe de teren pe tenismanul australian Nick Kyrgios. Acesta încă nu s-a recuperat după operația complicată de la genunchi, din luna ianuarie, iar acum a anunțat oficial că nu va putea să participe nici la Roland Garros. Situat pe locul 26 în clasamentul ATP, australianul nu a reușit să intre deloc pe terenul de tenis, în acest an.

Kyrgios se recuperează după o operație la genunchi
Kyrgios se recuperează după o operație la genunchi

Tenismanul australian Nick Kyrgios este nevoit să își amânea revenirea pe teren, fiind încă în perioada de recuperare după o operație complicată la genunchi, din luna ianuarie a acestui an. Deși agentul acestuia spunea că „facem tot posibilul ca Nick să revină cât mai repede”, nu la mult timp după această declarație a venit și anunțul oficial că australianul nu va participa le Roland Garros. Kyrgios este situat pe locul 26 în clasamentul ATP, iar potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, acesta nu a putut să ia parte la niciun turneu de tenis în acest an.

Deși australianul nu a ascuns niciodată că zgura nu este deloc una dintre suprafețele sale preferate, fanii acestuia sperau să îl vadă la Paris în acest an, după ce Kyrgios a declarat categoric în 2022 că va participa la această ediție a turneului. Din păcate, operația suferită la genunchi, încă din luna ianuarie, a pus frână carierei australianului, în acest an.

Prezența lui Rafel Nadal la Paris, în dubiu

Un alt nume important care poate rata turneul de Grand Șlem Roland Garros este Rafael Nadal. Acesta a fost și el ținut departe de tenis de către o accidentare. În luna ianuarie, Nadal a avut o operație la șold, iar acum face toate eforturile posibile pentru a fi pregătit să concureze la turneul lui favorit. Spaniolul, care în acest moment este pe locul 14 în clasamentul ATP, a câștigat Roland Garros-ul de 14 ori.

Emma Răducanu a anunțat deja că va rata turneul de la Paris, după ce a avut încă o operație care o va ține departe de tenis pentru următoarele luni.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net