8 secrete ale lui David Miculescu, jucătorul pe care FCSB a dat 1,7 milioane de euro

Ultima actualizare:

La o săptămână după ce anunțase că vrea să se retragă din fotbal și că nu mai cumpără jucători, pentru că nu merită, patronul FCSB, Gigi Becali, a plătit 1,7 milioane de euro pe atacantul formației UTA, David Miculescu! Click! vă prezintă 8 secrete ale noii stele a bucureștenilor.

David Miculescu în atac la UTA (FOTO: Sportpictures)
David Miculescu în atac la UTA (FOTO: Sportpictures)

* Este cotat la 1,2 milioane de euro. Născut la 2 mai 2001, David Miculescu evoluează la UTA din 2018, când a fost promovat de la Academia echipei. El a mai trecut și pe la Academia lui Gică Hagi, de la Ovidiu. Conform transfermarkt.com, atacantul cu 4 selecții și un gol la naționala U21 a României are o cotă de 1,2 milioane de euro. Numai că UTA i-a pus o grilă de 1,7 milioane de euro, plătită, iată, de Gigi Becali.

* Tatăl lui a jucat fotbal în Divizia A. David provine dintr-o familie în care se „mănâncă fotbal pe pâine”. Tatăl lui, Valentin Niculescu, este un fost jucător din Divizia A, la formații precum Politehnica Timișoara, UTA sau FC Bihor.

* Îi place de Cristiano Ronaldo. Chiar dacă spune că nu are idoli, David îl admiră foarte mult pe portughezul Cristiano Ronaldo, pe care îl urmărește de când a deschis ochii în fotbal.

* A fost selecționat la grădiniță. David Miculescu a început să joace fotbal organizat încă de la 5 ani, după o selecție făcută la grădiniță! I-a plăcut ce se întâmpla acolo și așa a rămas în sportul care i-a dus acum transferul la FCSB. Primul lui antrenor a fost Dorel Mascovescu.

Visează să joace în Italia sau Germania

* Visează să joace în străinătate. Așa cum recunoștea anul trecut, într-un interviu pentru ”Gazeta Sporturilor”, David Miculescu visează să joace în campionate puternice de afară. El iubește campionatele Italiei, Germaniei și Spaniei.

* A debutat la seniori la 16 ani. Primul meci pentru echipa de seniori a arădenilor l-a disputat la vârsta de 16 ani și 4 luni, în Liga 2.

* A fost de 9 ori testat pozitiv la coronavirus. Chiat înaintea debutului din prima divizie, la UTA, în 2020, a trebuit să stea pe ”tușă” o lună și jumătate, din cauza coronavirusului. El a putut ieși din izolare abia după două rezultate negative la test, numai că până la ele a avut 9 pozitive!

* A debutat în prima divizie cu Dinamo. A debutat în Liga 1 (actuala Superligă) la 28 septembrie 2020, într-o victorie cu Dinamo, scor 1-0. A jucat atunci 23 de minute pe care nu le va uita niciodată. Tot contra dinamoviștilor, dar în 2 februarie 2021, a marcat prima dublă din carieră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net