Denis Alibec, asul din mâneca lui Hagi, a vorbit despre retragere. Ce planuri are

Denis Alibec, unul dintre oamenii care au făcut diferența în parcursul echipei Farul Constanța, principala candidată la titlu, de-a lungul sezonului 2022/2023, a vorbit despre retragerea sa din fotbal.

Denis Alibec (dreapta) se vede în fotbal încă cinci ani (FOTO: Sportpictures)
Denis Alibec (dreapta) se vede în fotbal încă cinci ani (FOTO: Sportpictures)

Întrebat într-un interviu acordat pentru echipa sa unde se vede în viitor, Denis Alibec a răspuns că „peste cinci ani tot pe gazon, dar peste 10 îmi doresc să devin antrenor”. După ce a dominat întreg sezonul, Farul Constanța are toate șansele la titlul din Superliga României, un trofeu deloc de lepădat și din perspectiva fotbalistului de 32 de ani: „Da, cred că ar fi cel mai important trofeu. Ar fi un an de vis, ar fi un vis devenit realitate, nu mă așteptam niciodată după ce Farul a retrogradat să revină, cum am făcut o noi, acum”.

Farul poate deveni campioană, încă din etapa aceasta

Cifrele sale „vorbesc” de la sine: 14 goluri și șapte pase decisive a înregistrat fotbalistul, în cele 30 de meciuri jucate pentru liderul din play-off. Iar faptul că și-a revenit din punct de vedere sportiv și arată o formă excelentă îi dă speranțe să mai prindă ani buni pe terenul de fotbal. Între timp, Farul va face deplasarea la CSU Craiova, meciul fiind programat, sâmbătă, de la 21.30, urmând să fie televizat pe DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 
Farul Constanța e lider în clasamentul din Superliga României, având un avans de trei puncte față de FCSB și șapte față de campioana en-titre, CFR Cluj. Dacă FCSB va pierde duelul său cu CFR Cluj, programat duminică, iar Farul se va impune la Craiova, atunci echipa lui Gheorghe Hagi va deveni campioană, indiferent de ce se întâmplă în ultimele două runde. „Încă avem adversari care pot spera la titlu. Mă gândesc doar la meciul următor. Orice e posibil. Echipele sunt foarte bune. Trebuie să uităm ce a fost, până acum și să jucăm fotbal. Meciul de la Craiova e cu un adversar foarte bun, iar noi trebuie să facem un meci mare”, a declarat cel supranumit „Regele”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net