Dinamo, dornică să rămână în Superligă. Victorie uriașă pentru alb-roșii la baraj

Ultima actualizare:

Dinamo a arătat ca o echipă care își dorește să rămână în primul eșalon românesc, învingând, luni seară, pe teren propriu, cu 2-0 Csíkszereda, în prima manşă a barajului de promovare, respectiv menţinere în Superliga României. Sub ochii a aproximativ 30.000 de oameni prezenți pe Arena Națională, și-a trecut numele pe tabelă pentru Dinamo Dennis Politic, în două rânduri, fiind eroul alb-roșilor ('46 și '73).

Dennis Politic (dreapta), salvatorul lui Dinamo (FOTO: Sportpictures)
Dennis Politic (dreapta), salvatorul lui Dinamo (FOTO: Sportpictures)

„Am avut multe ocazii, în primele minute, din păcate nu am marcat. Am avut, apoi, niște probleme în atac, nu am controlat bine spațiile... La pauză, am schimbat niște lucruri, am marcat un gol important, după pauză. După al doilea gol, am mai avut ocazii, din păcate nu am mai marcat. 2-0 e un rezultat bun, dar nu e jucată «dubla». A fost diferență între echipe, nu am marcat din niște ocazii mari pentru un rezultat mai bun, deci trebui să fim atenți la retur. Nu sunt deloc relaxat. Mai avem 90 de minute și e fotbal. Am văzut multe sezonul acest la Dinamo, nu suntem siguri de nimic. Nu am fost mulțumit de cum am tratat fazele ofensive, în prima repriză, am fost statici, mulți care veneau spre minge, nu se demarcau. Asta am reglat la pauză, asta le-am spus să facă, să atace spațiile”, a declarat antrenorul lui Dinamo, croatul Željko Kopić, la conferința de presă de la finalul meciului prin care alb-roșii au încercat să se salveze de la retrogradare.

„Jucătorul care înțelege mereu ce-i spun”

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a avut cuvinte de laudă la adresa marcatorului: „Dennis a făcut un meci foarte bun. El e jucătorul care înțelege mereu ce-i spun. Are calitate, juca așa și înainte de accidentare. Apoi, a avut nevoie de niște meciuri «în picioare» să-și revină, iar azi a jucat foarte bine. Prima dată, trebuie să terminăm sezonul, nu știu dacă rămâne, vedem, eu știu că mai are contract”
Manșa retur a întâlnirii se va disputa peste o săptămână, luni, 27 mai, de la ora 20.00, urmând să fie televizată de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
roberto baggio jpg
CM Qatar 2022 - sferturi: Anglia - Franța. FOTO EPA-EFE
David Popovici (EPA) jpg
Valentin Mihăilă (Sportpictures) jpg
Romania la meciul cu Ucraina de la EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
David Popovici jpg
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net