Naţionala băieţilor cuminţi! Detalii inedite despre jucătorii care au calificat România la EURO 2024

Ultima actualizare:

Cu calificarea la EURO 2024 deja în buzunar înaintea meciului din ultima etapă, contra Elveţiei, jucătorii naţionalei României vor reveni de azi la cluburile lor, dar şi alături de familiile lor. Click! vă prezintă câteva lucruri inedite din viaţa celor care au scris o pagină de istorie la aceste calificări pentru Campionatul European, acolo unde tricolorii nu mai ajunseseră de 8 ani.

Fotografii: Instagram
Fotografii: Instagram

Ianis Hagi s-a logodit la Paris

De departe cel mai cunoscut şi mediatizat nume din lotul României este Ianis Hagi (24 de ani). Conştient de greutatea numelui pe care îl poartă, fiul „Regelui” a dus o viaţă lipsită de excese, el nefiind nicidecum vreun abonat al revistelor de scandal sau vreo „victimă” preferată a paparazzilor. Fără să epateze în maşini de lux, în haine de mii de euro sau în vacanţe la care nici nu ne putem gândi, Ianis şi-a văzut de carieră şi, în paralel, a avut o viaţă retrasă din ochii publicului.

Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție în vară, la Paris
Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție în vară, la Paris

Astfel, el şi-a putut trăi povestea de iubire cu frumoasa Elena Tănase, cu care este împreună de mai mulţi ani şi pe care a cerut-o de soţie în luna iunie, la Paris, în faţa Turnului Eiffel. I-a oferit un inel estimt la 50.000 de euro, iar dacă nu ar fi postat chiar fotbalistul fotografii de la acel eveniment, nici că s-ar fi aflat, atât de retras este.

Cum amândoi tinerii sunt de origine aromână, ei au ales o petrecere tradiţională pentru logodnă. Aceasta a avut loc luna trecută, imediat după meciul câştigat acasă cu Andorra cu scorul de 4-0.

S-a ţinut la Constanţa şi la ea au participat rudele celor doi, s-a dansat pe ritmuri machedoneşti, acolo unde Ianis pare chiar şi mai talentat decât tatăl său! Din câte se pare, nunta va avea loc anul viitor, după Campionatul European, însă nu a fost anunţată public nici o dată certă.

Denis Drăguş are două fete

Jucător aflat în mare formă, atacantul Denis Drăguş (24 de ani) e unul dintre jucătorii cu cei mai mulţi copii din lotul României. El are două fete, Gloria (2 ani) şi Derya-Sarah, aceasta din urmă născându-se în urmă cu o lună, imediat după meciul cu Andorra, din octombrie.

Denis Drăguș are acum două fetițe
Denis Drăguș are acum două fetițe

Denis, care e legitimat la Gaziantep, este împreună cu Vanessa de aproape şase ani, ea fiindu-i alături şi în perioadele mai grele, când jocul nu-i mergea şi el era mai mereu lăsat în afara lotului în Belgia sau Italia, dar şi acum, când a „explodat” cu adevărat, de când s-a transferat în Turcia, la echipa antrenată de Marius Şumudică.

Răzvan Marin e căsătorit cu o doctoriţă

Jucătorul care face legea la centrul terenului e însurat de anul trecut cu Crina, cea care i-a fost alături încă de când era un necunoscut şi pe care a cerut-o de soţie într-un cadru romantic, în urmă cu doi ani.

Răzvan Marin s-a însurat anul trecut
Răzvan Marin s-a însurat anul trecut

Cei doi au împreună o fetiţă, Natalie Luna, care are 2 ani şi care e nedezlipită de părinţii săi. Interesant este că soţia jucătorului de 27 de ani este de profesie medic.

Florinel Coman are o fetiţă

Vedeta FCSB, Florinel Coman (25 de ani) are o relaţie de mai bine de 7 ani cu Ioana Timo­feciuc, de care s-a îndrăgos­tit încă de când era la Viitorul Constanţa. Aceasta l-a însoţit la Bucureşti şi este principala lui susţinătoare.

Florinel Coman și soția lui
Florinel Coman și soția lui

Cei doi au împreună o fetiţă, Kasia, iar naşii acesteia sunt chiar coechipierul de la naţională al lui Coman, Denis Drăguş, şi iubita lui, Vanessa. Cei doi au fost colegi la Viitorul şi au păstrat legătura chiar dacă drumurile li s-au despărţit.

Stanciu şi-a cunoscut soţia în urmă cu 11 ani

Căpitanul naţionalei, Nicolae Stanciu (30 de ani), şi-a cunoscut soţia, pe Andreea, pe când erau foarte tineri. Ţine minte şi data la care a întâlnit-o prima dată.

Nicolae Stanciu, cu cei doi copii
Nicolae Stanciu, cu cei doi copii

„M-am dus şi am aşteptat-o când s-a dat jos din autobuz şi acolo ne-am văzut prima dată. Îi văzusem profilul de Facebook. Mie îmi plăcea de ea şi chiar m-am îndrăgostit atunci când am văzut-o. Din 12.12.2012 suntem împreună. Eu aveam 19 ani, ea avea 16 ani”, a mărturisit în urmă cu ceva timp el, la podcastul ”Vorbe la timp”. Cei doi au două fetiţe, la naşterea celei de-a doua, anul trecut, el nefiind prezent, deoarece se afla în China, în timp ce micuţa a văzut lumina zilei la Cluj-Napoca.

Edi Iordănescu are doi copii

În vârstă de 45 de ani, selecţionerul Edward Iordănescu şi-a schimbat radical viaţa după ce a cunoscut-o pe actuala lui nevastă, Arabella Kapitany. Fost fotomodel, aceasta l-a cucerit în 2008 şi de atunci sunt împreună. Înainte de a ieşi cu ea, fiul „Generalului” avea o viaţă ceva mai zbuciumată, relaţia cu celebra cântăreaţă Delia făcându-l să apară destul de des în paginile tabloidelor, chiar dacă nu făcea nimic ieşit din tipare.

Edi Iordănescu, la nunta surorii sale, Maria
Edi Iordănescu, la nunta surorii sale, Maria

Împreună cu Arabella are doi băieţi, dar, aşa cum recunoaşte, fotbalul îi ocupă tot timpul, aşa că din acest motiv nici nu a putut participa la botezul primului său fiu, Luca, în 2010.

România a jucat aseară pentru locul 1

Naţionala României a jucat aseară, după închiderea ediţiei, contra Elveţiei, într-o partidă în care singura miză era ocuparea locului 1 la finalul preliminariilor. Ambele formaţii erau deja calificate la turneul final al Campionatului European, dar câştigarea grupei dă, automat, o şansă în plus la tragerea la sorţi a grupelor turneului final.

Naţionala vrea să câştige grupa . FOTO: Sportpictures
Naţionala vrea să câştige grupa . FOTO: Sportpictures

Aceasta deoarece, conform regulamentului expus de UEFA, învingătoarele grupelor sunt plasate automat în urna 1 sau 2. În cazul nostru, am fi în urna a doua, dar asta înseamnă că am putea avea – cel puţin la nivel teoretic – două adversare mai slabe decât echipa noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net