Recital dat de olteni pe terenul lui FC Argeș: 4-0

Ultima actualizare:

Universitatea Craiova pornea ca favorită în deplasarea cu FC Argeș, dar parcă nimeni nu se gândea că se va impune cu un scor atât de mare: 4-0. Oltenii speră în continuare la titlu.

Bucuria oltenilor după victoria de la Pitești (FOTO: Sportpictures)
Bucuria oltenilor după victoria de la Pitești (FOTO: Sportpictures)

Recitalul Științei a început în minutul 22, când Alexandru Crețu a marcat primul gol al partidei. Apoi, în repriza secundă, înainte ca el să facă ”dubla”, în minutul 62, a mărit avantajul oltenilor Markovic, în minutul 55. Scorul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 70. La finalul partidei, eroul meciului, Crețu, era foarte fericit pentru cele două goluri reușite în premieră în decursul a 90 de minute. ”Pot să zic că mi-am făcut un cadou în seara asta și dedic golurile familiei mele. Ne așteptam să fie un meci greu. Nu a fost ușor, ei au demonstrat că trebuie să joace aici. Ivan are execuții din astea mereu, la mine golurile reprezintă un bonus. Eu am muncit tot timpul și cred că așa ai rezultate. M-am regăsit aici, am reușit să mă acomodez. Am avut nevoie de timp și mă bucur că oamenii de aici mi-au acordat încredere. Luăm meci cu meci și o să vedem. Ne gândim la Cupă, nu e nimic pierdut, se joacă până la final”, a spus Crețu, care i-a ”atins” astfel și pe cei de la FCSB, care l-au dat afară în toamnă după un meci sau două mai slabe.

Latovlevici vrea să plece de la FC Argeș

Dezamăgirea era mare în tabăra piteștenilor. Latovlevici, unul dintre cei mai experimentați jucători ai gazdelor, nu și-a ascuns tristețea: ”Nu a fost un Paște fericit pentru noi. A fost un taifun, 0-4. Îmi e greu să vorbesc, să mă gândesc. La nervi, la gânduri, mă rezum să vorbesc doar despre mine. Vom vedea când se va termina totul ce voi face. Doar cu banii la zi ne mulțumim? Dacă lucrurile astea sunt normale, trebuie să fie și alte lucruri normale și să fim mai bine. Dacă asta arătăm, înseamnă că atât putem momentan. În unele momente, nu îi înțeleg pe oameni. Antrenorul ce să facă? Ne-a antrenat, ne-a explicat ce să facem. Mai departe, ține de fiecare individ. Să îi ceri demisia e un lucru aiurea. Nu are antrenorul nicio vină”, a declarat el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net