Sportul și tehnologia pot face casă bună: Cupa Liceelor la fotbal, organizată printr-o aplicație

Într-o eră în care sportul și tehnologia se intersectează pentru a modela viitorul, un nou proiect a luat naștere pentru a aduce educația și pasiunea pentru sport în centrul atenției: Liga Liceelor Playerfy, prima competiție de fotbal din România organizată prin intermediul unei aplicații.

Meciurile au fost foarte încinse până acum
Meciurile au fost foarte încinse până acum

Cu un format unic și o abordare captivantă, Liga Liceelor Playerfy încurajează tinerii să adopte un stil de viață activ și să îmbrățișeze valorile pozitive asociate fotbalului, cum ar fi munca în echipă, disciplina și fair-play-ul, se arată într-un comunicat al organizatorilor. 

Prima ediție a Ligii Liceelor Playerfy a început efectiv la 1 martie și va ține până la 26 aprilie. Până acum s-au disputat deja preliminariile și de curând au început meciuri din grupe. Acestea vor ține până la 19 aprilie, totul urmând să culmineze cu turneul final, la care se va stabili și prima campioană. Acesta va avea loc pe 26 aprilie.

Aplicatia care a reunit liceenii fotbaliști face furori printre tinerii sportivi
Aplicatia care a reunit liceenii fotbaliști face furori printre tinerii sportivi

Fondator al Asociației EDIT și al aplicației Playerfy, Liviu Zorilă spune că a vrut să îmbine cumva pasiunea pentru tehnologie a liceenilor și dorința acestora de a face și sport: Suntem conștienți că trăim în era digitală și vrem să rămânem în pas cu prezentul. Astfel, am dezvoltat un program care îmbină armonios tehnologia cu pasiunea pentru sport, adresându-ne în special tinerilor căroră vrem să le stârnim interesul prin competiție și implicare. Sub deviza <<Fotbal pentru viitor>>, ne propunem să identificăm și să susținem talente excepționale”, a declarat acesta.

S-au disputat deja peste 150  de meciuri

O parte integrantă a Ligii Liceelor Playerfy este parteneriatul cu Playerfy.app, o platformă digitală revoluționară ce redefinește modul în care fotbalul este experimentat și gestionat. Cu ajutorul Playerfy.app, organizarea meciurilor devine mai simplă, iar jucătorii și fanii primesc acces la statistici în timp real. În luna martie s-au înregistrat deja 1.585 de participanți, 153 de meciuri, 2.600 de evaluări în aplicație.

Prin proiectul Liga Liceelor Playerfy, organizatorii, Asociația EDIT și Playerfy.app, alături de partenerii lor, Eurosport România, Decathlon România, SIXT România, Generali România, Inspectoratul Școlar București și Consiliul Elevilor București, promovează importanța sportului, apartenența la o comunitate implicată în activitățile fizice și adoptarea unui stil de viață activ și sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net