Cristiano Ronaldo, la un pas să fie expulzat! A făcut un gest golănesc în Ramadan și arabii îl vor afară

Starul portughez, Cristiano Ronaldo, este din nou în prim-plan în Arabia Saudită. Atacantul a făcut un gest obscen, după meciul cu Al-Hilal, pierdut 0-2.

Cristiano i-a supărat pe fanii arabi / sursa FOTO: Twitter
Cristiano i-a supărat pe fanii arabi / sursa FOTO: Twitter

În timp ce suporterii îi strigau numele lui Leo Messi, Cristino Ronaldo, marele rival al argentinianului, și-a dus mâna în zona genitală. Totul s-a petrecut în timpul Ramadanului, cea mai mare sărbătoare musulmană.

Revoltați de gestul lui Cristiano Ronaldo, a doua zi, fanii au început să ceară pe Twitter expulzarea portughezului din Arabia Saudită.

Deși mesajele suporterilor revoltați nu ar fi dus la vreo sancțiune, la doar 12 de ore, un avocat și-a făcut apariția și lucrurile s-au schimbat.

Pe contul de Twitter, avocatul Nouf Bint Ahmed a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Cristiano Ronaldo și cere expulzarea portughezului din Arabia Saudită pe motive de „indecență în public”.

Avocatul vrea și arestarea portughezului

Mai mult, avocatul a dus lucrurile la alt nivel. El a solicitat Ministerului de Interne din Arabia Saudită să intervină și cere arestarea și expulzarea lui Cristiano Ronaldo.

Este important de precizat că după incident, clubul unde joacă Cristiano Ronaldo, au transmis că fotbalistul a dus mâna în zona genitală pentru că resimțea dureri cauzate de faultul comis de un adversar de la Al-Hilal.

„Federația ar trebui să-i anuleze contractul lui Cristiano Ronaldo”

Un jurnalist sportiv saudit, Osman Abu Bakr, a comentat: „Ronaldo a făcut un gest imoral împotriva spectatorilor. Federația ar trebui să-i anuleze contractul”, scrie gsp. 

Clubul Al-Nassr a încercat să-i salveze pielea lui Cristiano, susținând printr-o scuză jenantă că lusitanul era accidentat: „O lovitură din timpul meciului l-a afectat în zona sensibilă. Ceilalți sunt liberi să gândească ce vor".

Clubul din Riad este susținul de Mohammed bin Salman, cunoscut drept MBS, prințul moștenitor și cel care conduce regatul saudit, acuzat în lumea întreagă de crime și încălcarea drepturilor omului. E greu de crezut că portughezul va fi sancționat atât de aspru, mai scrie sursa citată mai sus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net