Cum arată fratele celebru al lui Kylian Mbappe. Ethan a debutat la PSG la numai 16 ani

Se termină epoca Messi, începe epoca lui Mbappe, ar spune iubitorii fotbalului, mai ales după marea finală de la Campionatul Mondial, disputată între Argentina și Franța. Dacă nu știați încă, Mbappe are un frate de numai 16 ani, un real talent în lumea fotbalului. Îl cheamă Ethan și deja a debutat la PSG.

Cum arată fratele lui Kylian Mbappe, Ethan Mbappe

De Kylian știm în mod cert că se află în topul celor mai sexy fotbaliști de la Mondial, dar nici fratele său nu e departe! Deși e doar un puști de numai 16 ani, Ehtan deja a furat inimile domnișoarelor cu trăsăturile sale.

Acesta nu este doar frumușel, ci și extrem de talentat. Cu puțin timp înainte dea împlini vârsta de 16 ani, Ethan a debutat la PSG în partida amicală cu Paris FCS și alături de el, în teren, au stat chiar Sergio Ramos și Marco Verratti. Fericit de debutul său, Ethan a transmis și un mesaj pe contul său de Instagram pe care deja are 1,3 milioane de urmăritori.

„Sunt foarte fericit pentru debutul meu la profesioniști”, a declarat Ethan Mbappe. Puștiul talentat a mai fost pe teren și în partida cu Quevilly-Rouen, disputată pe 21 decembrie.

Fratele mai mic al lui Kylian Mbappe a ajuns la PSG tot în anul 2017 și este legitimat la echipa U19, iar pe 28 decembrie, la meciul cu Strasbourg, ar putea fi legitimat la echipa mare a cocoșilor galici.

Citește și - Veste-bombă în fotbalul internațional: Kylian Mbappe s-ar iubi cu Ines Rau, un model transgender

Kylian Mbappe și Ethan, Crăciun alături de familie

De Crăciun, toate drumurile duc acasă! Așa s-a întâmplat și în cazul lui Kylian Mbappe, care a fost alături de familia lui în zilele de sărbătoare. Pe Instagramul său, atacantul celor de la PSG a postat o fotografie lângă brad, alături de fratele său mai mic, Ethan Mbappe.

Fotbalistul care a câștigat „Gheata de Aur” la Campionatul Mondial 2022 a scris chiar și un mesaj în dreptul postării: a pus un sticker cu un brăduț și o inimioară roșie, iar internauții au „înroșit” butonul de like. Ethan Mbappe, fratele său, a postat aceeași fotografie, alături de mesajul „Joyeux Noël 🎄❤️(trad. - Crăciun fericit).

Zilele trecute, pe 20 decembrie, în familia lui Mbappe a mai fost un motiv de bucurie: ziua acestuia de naștere. La cei 24 de ani ai săi, Kylian Mbappe a bifat succese uriașe în ultima perioadă, printre care se numără titlul de cel mai bun marcator de la Cupa Mondială.

Chiar dacă Franța a terminat pe locul doi în cadrul Campionatului Mondial 2022, Mbappe a primit „Gheata de Aur”, fiind desemnat cel mai bun marcator. De asemenea, acum 4 ani, în 2018, a câștigat Campionatul Mondial cu Franța. Și pe plan personal stă foarte bine atacantul de la PSG. Despre Mbappe s-a tot scris că se iubește cu primul model transgender care a reușit să pozeze pe coperta Playboy, Ines Rau.

Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu a confirmat relația și nici pe social media nu se urmăresc, pesemne că nu vor să atragă prea mult atenția asupra lor. Kylian Mbappe a fost surprins de paparazzi pe o plajă cu Ines Rau, iar imaginile i-au înfățișat, pe cei doi, în ipostaze tandre. Mai mult, au apărut împreună și la Cannes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net