Ianis Hagi, în atenția presei scoțiene: „Asta vorbește despre caracterul său”

Ianis Hagi s-a întors în Scoția într-un alt raport de putere, după ce alături de naționala României a ajuns până în optimile de finală de la EURO 2024. Între timp, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a revenit la Rangers, în această vară, după ce a fost împrumutat la Deportivo Alavés, în sezonul 2023/2024. 

Ianis Hagi s-a întors la echipa sa de club din Scoția (FOTO: Sportpictures)
Ianis Hagi s-a întors la echipa sa de club din Scoția (FOTO: Sportpictures)

Teoretic, Hagi Jr., estimat la o valoare de două milioane de euro de către Transfermarkt, mai are doi ani de contract cu Glasgow Rangers, iar presa scoțiană se arată optimistă. 
„Mulți dintre fani ar putea fi iertați dacă au uitat că Ianis Hagi încă este jucătorul ui Rangers. Fiul legendarului jucător de la Barcelona sau Real Madrid și-a reprezentat țara la Campionatul European din Germania, iar fanii și-au amintit că el mai are contract cu gruparea de pe Ibrox, până în 2026. Fără îndoială, ultimii doi ani din cariera lui Ianis Hagi n-au mers conform planului. El este primul care ar trebui să recunoască asta. Chiar și așa, el a impresionat în sferturile EURO 2024, contra Olandei.

„A jucat pe cea mai mare scenă, în această vară”

Felul în care Ianis a reușit să se redreseze, să revină și să-și intre în formă vorbește de la sine despre cât de puternic este mental, despre caracterul său și dorința de a îmbrăca din nou tricoul lui Rangers. 
Philippe Clement s-a gândit să-l readucă pe Ianis Hagi, în ianuarie 2024, dar nu a fost cazul, în cele din urmă. Hagi va reveni la Rangers, în câteva săptămâni, după ce a jucat pe cea mai mare scenă, în această vară. Va fi interesant de văzut care va decide Clement că este cel mai bun pas pe care trebuie să-l facă Ianis Hagi: să fie parte din echipa lui Rangers sau să fie din nou împrumutat, în străinătate. Cealaltă opțiune ar fi să încaseze niște bani de pe urma unui jucător a cărui cotă a crescut, după evoluțiile de la EURO”
, notează Glasgow World. Cifrele internaționalului român la Rangers ilustrează 99 de meciuri, 16 goluri și 21 de pase decisive, gruparea scoțiană terminând ultimul sezon pe locul secund, după Celtic FC, urmând să evolueze în turul trei preliminar din Liga Campionilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
poza nationala plimbare jpg
Mircea Lucescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net