Naționala Franței, străbătută de scandal. Ce reclamă agentul lui Benzema

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Chiar dacă ediția 2022 de la Campionatul Mondial din Qatar s-a încheiat și Argentina a ridicat trofeul deasupra capului, urmările competiției încă răzbat, iar naționala Franței este în mijlocul unui scandal, în aceste zile. 

Karim Benzema s-a retras din naționala Franței (FOTO: Getty Images)
Karim Benzema s-a retras din naționala Franței (FOTO: Getty Images)

Concret, agentul lui Karim Benzema, Karim Djaziri, a postat pe contul său de Twitter o înregistrare video, în care preszintă o serie de dovezi cum că fotbalistul ar fi fost în măsură să joace la Cupa Mondială din Qatar pentru Franța, începând cu faza optimilor de finală. Deși inițial selectat în echipa națională a Franței, în vederea CM Qatar 2022, Karim Benzema a părăsit cantonamentul Franţei, din cauza unei accidentări, chiar înaintea debutului competiţiei. Însă ar fi putut reveni, în fazele avansate ale CM 2022, potrivit agentului său. „Am consultat trei specialişti, care mi-au confirmat diagnosticul că Benzema ar fi putut fi apt încă din optimile de finală pentru ca, cel puţin, să fie pe bancă. De ce i-ai cerut să plece atât de repede?”, a lansat întrebarea agentul atacantului legitimat la Real Madrid, către selecționerul Franței, Didier Deschamps.

Deținătorul Balonului de Aur desemnat în 2022, Karim Benzema nu a mai revenit la Cupa Mondială, cu toate că a început să se antreneze normal alături de colegii săi de pe „Santiago Bernabéu”. De altfel, pe lângă absența sa, a lăsat loc de interpretări și faptul că, după ediția Campionatului Mondial pierdut de Franța în finală, vârful ți-a anunțat retragerea din naţionala ţării sale. Potrivit presei spaniole, motivul absenței lui Karim Benzema este cel puțin ilar. „Au fost discuții între Deschamps, Griezmann, Lloris si Pogba. Iar cu privire la revenirea lui Benzema, cei patru nu au spus nici da, nici nu. Dar în realitate, cei patru erau foarte mulțumiți că Franța a câștigat Mondialul în 2018, iar atunci s-a format un grup unit, fără Benzema. Acești băieți nu spuneau că Benzema e un tip rău. Nu. Griezmann și Pogba erau îngrijorați din cauza la ce se discuta pe Internet. Era o problemă pentru Griezmann, pentru că lumea punea foarte mult accent pe prezența lui Benzema. Chiar a fost o reunire în cadrul Federației, în care s-a făcut o analiză a mesajelor de pe Twitter. Domnul Griezmann nu era mulțumit pentru că nu era foarte vizibil pe rețelele sociale”, a spus jurnalistul Romain Molina, citat de as.com. Karim Benzema a ratat şi precedenta ediţiei a Cupei Mondiale, desfăşurată în 2018, în Rusia, unde Franța a reușit să cucerească titlul mondial, după ce a fost exclus din echipa naţională în urma unui scandal sexual. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net