Ronaldo și-a înșelat iubita? Cât de frumoasă e presupusa amantă? Prima reacție a portughezului

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo neagă cu vehemență afirmațiile potrivit cărora ar fi făcut sex cu o influenceriță venezueleană la hotelul echipei Portugaliei.

Ronaldo și-a înșelat iubita?
Ronaldo și-a înșelat iubita?

Bloggerița Georgilaya, originară din Venezuela, susține că fostul simbol al lui Manchester United i-a trimis un mesaj prin care o invita în camera lui după ce a pozat cu jucătorii. Aceasta a scris pe Instagram: „ Când am citit mesajul, m-am gândit că, dacă mă duc acolo, vom vorbi, ne vom cunoaște mai bine, poate că aș putea obține mai multe fotografii. Nu m-am gândit că va fi vorba de sex. Cert este că s-a întâmplat. A fost consimțit din partea mea, dar, în ciuda acestui fapt, m-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo".

Afirmațiile au fost negate cu vehemență de Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, ieri, după ce au apărut informațiile în presa. Vă reamintim că acesta este împreună cu iubita sa Georgina Rodriguez într-o relație de aproximativ șase ani.

Purtătoarea sa de cuvânt a declarat: Nu, nu, nu: Acest lucru este complet fals și defăimător".

Georgilaya susține că legătura a avut loc pe 25 martie anul trecut, în timp ce căpitanul Portugaliei, Ronaldo, și echipa sa se pregăteau pentru Cupa Mondială din Qatar.

Ea a povestit, de asemenea, că a fost  chinuită" de sentimentul de vinovăție, deoarece și-a înșelat soțul cu Ronaldo și a ajuns chiar în pregul divorțului.

Se presupune că fotbalistul de renume ar fi întreținut relații sexuale ci frumoasa brunetă la hotelul luxos Solverde din Vila Nova de Gaia, în nordul Portugaliei.

Aceasta susține că Rolando a sedus-o și a chemat-o în camera 312, unde a fost de acord să facă sex - însă, aceasta s-a  simțit folosită" după aceea.

Georgilaya - care susține că nu-și dorește faimă sau bani" - a prezentat, de asemenea, mesaje text care ar fi fost trimise de Ronaldo și de prietenii săi, inclusiv de fostul star Prem José Semedo.

Ronaldo s-a alăturat echipei saudite Al-Nassr după ce a fost dat afară de la Manchester United după interviul său  cu Piers Morgan. El a acceptat un contract de 173 de milioane de lire sterline pe an în luna decembrie a anului trecut. Se presupune că acesta va rămâne acolo o perioadă de șapte ani, iar după ce își va agăța ghetele în cui va deveni ambasador.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net