Scene tensionate în Premier League: portarul lui Arsenal, lovit de un spectator

Victoria reușită de Arsenal Londra, duminică, pe terenul celor de la Tottenham Hotspur, 2-0, a fost umbrită de un incident, care l-a avut drept personaj negativ pe un ins nervos.

Portarul lui Arsenal, ținta unui spectator nervos (FOTO: Getty Images)
Portarul lui Arsenal, ținta unui spectator nervos (FOTO: Getty Images)

Etapa cu numărul XX din Premier League nu s-a încheiat prea bine pentru goalkeeper-ul „tunarilor”, Aaron Ramsdale fiind lovit de un spectator considerat susținător al gazdelor. N-a trecut mult timp, până când ce Tottenham Hotspur a luat atitudine și a reacționat ferm față de cele întâmplate, promițând interzicerea persoanei respectiv pe stadion. 
Reconstituind șirul evenimentelor, fotbalistul a avut o serie de gesturi de șicane în direcția fanilor lui Tottenham Hotspur, apoi s-a îndreptat să-și ia sticla de apă de lângă panourile publicitare, în spatele porții. Atunci, un om despre care se crede că susține Tottenham s-a urcat pe panourile publicitare și l-a lovit pe Aaron Ramsdale în spate

Tottenham, reacție imediată

Suntem îngroziți de comportamentul unui suporter, care a încercat să-l atace pe portarul lui Arsenal, Aaron Ramsdale, la finalul meciului. Violența, indiferent de formă, nu are loc în fotbal. Clubul a revizuit filmările CCTV pentru a-l identifica pe suporter și va colabora cu Poliția, cu Arsenal și cu Aaron Ramsdale pentru a lua cele mai ferme măsuri posibile, inclusiv interzicerea imediată a suporterului pe stadionul Tottenham Hotspur”, au punctat gazdele. 
Dincolo de acest episod, „tunarii” s-au distanțat considerabil de următoarea clasată, Manchester City, față de care au un avans de opt puncte, Arsenal impunându-se drept principala favorită la titlul din Premier League. De altfel, oaspeții au 15 meciuri câștigate, două remize și o înfrângere, iar victoria de duminică este cu atât mai specială, cu cât nu mai câștigaseră pe White Hart Lane, din 2014. De cealaltă parte, Tottenham se află pe a cincea poziție în primul eșalon englez, având 10 partide câștigate, trei egaluri și șase meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg