Se anunță schimbări la Rangers. Ce a spus antrenorul despre Ianis Hagi

După aproximativ un an, de când o accidentare l-a silit să ia o îndelungată pauză de la fotbal, Ianis Hagi a reușit să treacă peste perioada dificilă și să revină, treptat, pe teren.

Ianis Hagi a reușit să depășească accidentarea de la începutul lui 2022 (FOTO: Facebook)
Ianis Hagi a reușit să depășească accidentarea de la începutul lui 2022 (FOTO: Facebook)

Dacă în privința lui lucrurile se anunță sigure față de rămânerea la Glasgow Rangers, în ceea ce-i privește pe coechipierii săi, antrenorul grupării din Scoția a oferit o declarație care lasă loc de interpretări. În contextul în care lotul fotbaliștilor lui Rangers numără 33 de oameni, Michael Beale a punctat pentru „The Scotsman”: „Avem prea mulți jucători, din punctul meu de vedere. E un motiv pentru care am adus unul sau doi în plus, am avut multe probleme cu accidentările și a trebui să suplimentăm. Vreau ca toți jucătorii să-și știe rolul în echipă și este dificil că acest lucru să se întâmple când ai un lot mare. În plus, avem fotbaliști care pot evolua pe mai multe poziții ca Hagi, Tillman, Kent, Arfield, Kamara, Raskin. Jucătorii care nu evoluează doar pe un post îți dau mai multe opțiuni. Căutăm astfel de jucători, ne ajută”. Tehnicianul a venit pe banca tehnică toamna trecută, la finele lui noiembrie, astfel încât este de așteptat să facă o serie de schimbări în gruparea pe care o antrenează. 

Primul interviu al lui Ianis Hagi, după revenire

În ceea ce-l privește pe Ianis Hagi, acesta s-a arătat liniștit în privința stării sale de sănătate, declarând într-un interviu pentru site-ul echipei: „Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum. Sunt un tip care se dedică întotdeauna în proporție de 100% atât la antrenamente, cât și la jocuri. Sunt nerăbdător să revin cât mai curând posibil și, crede-mă, fac tot ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la ceea ce am fost, ba chiar mai mult de atât. Pe aspectul acesta sunt concentrat. Fiind accidentat, nu am putut să-mi îmbunătățesc nivelul fotbalistic, așa că am încercat să mă perfecționez în diferite aspecte în afara fotbalului. Am încercat să înțeleg jocul dintr-un alt aspect, dintr-un alt unghi, să înțeleg lucrurile spre care privește un antrenor atunci când vine vorba de tactică.  Îmi înțeleg fotbalul mai mult acum. Am încercat să analizez unde mă potrivesc și cum să-mi maximizez calitățile, sunt înțeleg cine sunt ca jucător. Sunt cu un pas în față”.

Glasgow Rangers ocupă locul doi în primul eșalon scoțian, la nouă puncte distanță de liderul Celtic Glasgow, după 19 victorii, patru remize și două înfrângeri. În urmă cu câteva săptămâni, Ianis Hagi a început reintegrarea sa în echipă, debutând după accidentare la finele lui ianuarie, când a suferit o ruptură la ligamentul anterior încrucișat al genunchiului. Revenirea lui s-a petrecut într-un meci cu St. Johnstone, câștigat de formația sa cu 2-0 și fiind introdus pe teren în minutul 72. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net