Alan Walker a ridicat Craiova în picioare la Intencity! Celebrul DJ norvegian a făcut atmosferă incendiară

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Festivalul IntenCity din Craiova a fost gazda unui spectacol memorabil în perioada 28-30 iunie 2024, când faimosul DJ norvegian Alan Walker a urcat pe scenă și a electrizat publicul cu performanța sa. Alan Walker a fost unul dintre headlinerii acestei a treia ediții a festivalului, iar show-ul său, care a început la ora 00.30 și a durat până la 1.40-1.45, a captivat mii de fani prezenți la eveniment.

Alan Walker, pentru prima dată la Intencity Craiova
Alan Walker, pentru prima dată la Intencity Craiova

Alan Walker a devenit o senzație în 2015 cu piesa „Faded”

Alan Walker, cunoscut pentru hiturile sale care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume, a devenit o senzație în 2015 cu piesa „Faded”. Aceasta a strâns peste 1,4 miliarde de stream-uri pe Spotify și 3,1 miliarde de vizualizări pe YouTube, aducându-i o nominalizare la premiile BRIT pentru Cântecul anului și un premiu Grammy norvegian la aceeași categorie. Cu single-uri de succes precum „Alone” și „Darkside” și colaborări cu artiști de renume, Alan Walker a lansat albume de succes și a susținut peste 650 de spectacole sold out pe cele mai prestigioase scene muzicale ale lumii.

Cu o prezență socială impresionantă, având peste 115 milioane de urmăritori, 12 miliarde de vizualizări pe YouTube și 50 de miliarde de stream-uri audio și video, Alan Walker a fost primul artist anunțat pentru IntenCity 2024. Organizat de Opera Română Craiova, festivalul și-a propus să reunească o varietate de genuri muzicale pe două scene amenajate pe Stadionul Ion Oblemenco și la Sala Polivalentă.

Cine a mai cântat la festival

Pe lângă Alan Walker, IntenCity Craiova a adus pe scenă artiști renumiți precum Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Damian Drăghici & Brothers, M.G.L, Pascal Junior, Ștefania și Speak. Headlinerii festivalului au inclus și frații Dimitri Vegas & Like Mike, care au încântat publicul cu show-ul lor energic.

Atmosfera festivă a continuat cu trupa The Motans, care a cântat alături de Opera Română Craiova, și cu declarațiile entuziaste ale artiștilor prezenți. Ștefania, de exemplu, a lăudat organizarea și publicul festivalului, exprimându-și dorința de a reveni la Craiova. De asemenea, Denis de la The Motans a descris colaborarea cu orchestra ca fiind copleșitoare.

Artiștii din Dubioza Kolektiv și-au exprimat bucuria de a performa pentru prima dată în Craiova, în timp ce Helena Paparizou s-a declarat încântată de întâlnirea cu publicul oltean și de oportunitatea de a vizita orașul. Dimitri Vegas & Like Mike au fost, de asemenea, impresionați de energia publicului și au mărturisit că abia așteaptă să exploreze Craiova.

Festivalul a fost o experiență vibrantă și diversificată, cu muzică variată de la stiluri balcanice la rock alternativ, rap, house și techno. Participanții s-au bucurat de activități și surprize atractive, iar atmosfera creată de organizatori a fost de neuitat. IntenCity Craiova a reunit peste 20 de mii de oameni doar în prima seară, numărul maxim de spectatori fiind impus de ISU Dolj la 27.500.

Alan Walker și ceilalți artiști au transformat Craiova într-un centru muzical pulsant, oferind o experiență unică și memorabilă pentru toți participanții la festival.

image
image
image
image
image
image
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net