Amber Heard, implicată într-un nou proces. Ar putea să obțină banii datorați lui Johnny Depp

Amber Heard, 36 de ani, are mari șanse să facă rost de suma fabuloasă de 8 milioane de dolari pe care i-o datorează fostului soț, Johnny Depp, 59 de ani, după ce a pierdut procesul de defăimare.

Amber ajunge, din nou, în instanță

Actrița Amber Heard mai are un as în mânecă! Este vorba despre o poliță de asigurare, pentru care a plătit un milion de dolari, în clauzele căreia ar fi inclusă și achitarea unor daune legate de cazurile de defăimare.

Astfel, dacă Amber ar fi acuzată și considerată oficial responsabilă de defăimarea cuiva, lucru care s-a și întâmplat, asigurarea ar trebui să îi acopere sumele datorate. Doar că societatea de asigurări refuză să îi acorde acest drept. Astfel, Amber Heard va fi nevoită să ajungă din nou în instanță.

Actrița a acționat în judecată compania New York Marine&General Insurance Co. și solicită instanței să analizeze polița de asigurare pentru a-i impune asigurătorului să achite datoria acesteia. Compania de asigurări a motivat refuzul plății insistând asupra faptului că în urma procesului avut cu Johnny Depp ar fi reieșit faptul că Amber l-a denigrat pe acesta în mod intenționat și conștient. 

Conform companiei de asigurări, legea din California ar exclude plata primei de asigurare, în aceste condiții. Confrorm informațiilor verificate și prezentate de TMZ, Amber Heard susține o ipoteză diferită. Conform actriței, înțelegerea dintre ea și compania de asigurări ar fi fost ca în cazul unui proces pierdut să beneficieze de acoperirea onorariilor avocaților și de plata despăgubirilor impuse de instanță, indiferent de circumastanțe. Amber Heard a spus că aceste clauze ar fi fost necondiționate, iar compania de asigurări nu și-a respectat angajamentele.

Cu toate acestea, compania de asigurări este gata să recurgă la orice manevră disponibilă pentru a nu achita sumele fabuloase. Tocmai de aceea, disputa se mută în instanță, unde Amber va ajunge, din nou.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre