Amber Heard, primul interviu după verdict: „Procesul nu a fost corect”

Ultima actualizare:

Amber Heard a decis să ia atitudine în fața valului de critici și de bășcălie pornită împotriva ei, încă din timpul procesului, derulat în Statele Unite ale Americii, cu fostul soț al actriței, Johnny Depp.

Actrița a acordat un interviu postului american NBC, discuția purtată cu gazda Savannah Guthrie urmând să fie difuzată zilele următoare, materialul fiind preînregistrat.

Interviul nu va fi difuzat în direct

Cert este că Amber a ținut neapărat să sublinieze faptul că „procesul nu a fost unul echitabil”, de vină fiind, din punctul ei de vedere, acoperirea media negativă reflectată în discuții ample viralizate prin rețelele de socializare.

Chiar înțeleg ceea ce s-a întâmplat. El(n.r. Johnny Depp) este un personaj iubit și publicul trăiește cu senzația că îl cunoaște. Este un actor fantastic. Nu acuz jurații”, a transmis Amber Heard.

Crede că rțelele de socializare au influențat jurații

Astfel, ea consideră că toate discuțiile iscate în jurul datelor prezentate în proces nu au un fundament veridic, întrucât publicul nu cunoaște personal ambii protagoniști ai scandalului și nici detaliile care în cele din urmă au dus la divorț.

Cine crede că merit atâta ură și venin, chiar dacă e convins că sunt o mincionoasă, nu mă poate privi în ochi și să îmi spună că părerile postate pe rețelele de socializare sunt o interpretare corectă”, a mai comentat Amber heard, pentru NBC.

Citește și: Johnny Depp o ,,iartă" pe Amber Heard de datoria de 8 milioane? Ce spune avocatul actorului

Totodată, actrița crede că procesul pe care tocmai l-a pierdut poate reprezenta un exemplu negativ și periculos.

E un pas făcut în spate, către perioadele când femeile care aveau tăria să reclame ceva erau umilite. E dusă în derizoriu ideea că o femeie agresată trebuie luată în serios. Dezamăgirea resimțită este dincolo de cuvinte.

Îi este teamă că femeile abuzate nu vor mai fi luate în serios

Nu îmi vine să cred că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face față forței disproporționate și influenței fostului meu soț”, a mai precizat Amber Heard.

Divorțul dintre Amber Heard și Johnny Depp a pornit cu scandal, însă părea că disputele au fost mediate, pentru a nu afecta carierele ambilor protagoniști. Au existat scăpări și acuzații și, astfel, s-a ajuns la proces. La unul disputat în Marea Britanie și la cel abia încheiat în America.

Citește și: Amber Heard se dă falită, dar are 22.000 de dolari pentru o chirie lunară

Acum, Amber Heard trebuie să îi achite fostului soț un prejudiciu de aproape 10 milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net