Au făcut bani cu lopata din vânzarea drogurilor, dar au ajuns să înfunde pușcăria. Povestea unui cuplu din UK face înconjurul lumii

Ultima actualizare:

Katie Barrington (29 de ani) și Trenae Greenland (30 de ani) din Newport, Gwent, au fost condamnate la închisoare. Cuplul câștiga 100 de lire sterline pe zi, în timpul săptămânii, și mai bine de 200 în zilele de sâmbătă și duminică, din vânzarea cocainei. Oamenii legii au găsit în reședința uneia dintre ele sume mari de bani și haine foarte scumpe.

vanzare de cocaina jpg

Două femei care formau un cuplu „lacom”, așa cum au descris judecătorii situația, câștigau aproximativ 60.000 de lire sterline pe an, cu ajutorul locurilor de muncă pe care le aveau. Au decis să devină dealeri de cocaină după programul de lucru și în weekend, pentru a-și permite un stil de viață scump, la care mulți pot doar să viseze. Vacanțe de lux, haine de designer, întâlniri în locuri foarte scumpe- așa arătau zilele obișnuite ale celor două iubite.

Vezi și: Poliția a dezamăgit-o!” Durere fără margini, după ce o tânără abuzată de iubit s-a aruncat în fața trenului. Avea doar 23 de ani și un copil

Cele două au fost condamnate la 2 ani și 8 luni de închisoare, iar oficialii transmit că aveau un „viitor sănătos”, înainte ca poliția să le prindă total întâmplător. Procurorul Nigel Fryer spune că ele câștigau, în medie, „peste 100 de lire sterline pe zi, în cursul săptămânii, și 200 de lire sterline pe zi, în weekend”, însă nu lucrau foarte multe ore.

Povestea tinerelor care s-au îmbogățit din cocaină. Katie și Trenae aveau un stil de viață extrem de luxos

„Au avut foarte multe conversații despre viitoarele vacanțe, despre vacanțe foarte scumpe. Motivația lor aici a fost lăcomia”, a mai adăugat procurorul. Fryer a precizat că poliția și-a dat seama de faptul că erau dealeri de droguri în momentul în care au fost surprinse într-un Volkswagen Golf, parcat în fața unui bloc, când un bărbat s-a apropiat de mașina lor.

Ți-am mai pregătit și: Drama unei britanice: serviciile sociale i-au luat copilul imediat după naștere, iar mama adoptivă l-a omorât în bătaie

vanzare de cocaina 2 jpg

„Ofițerii au văzut la scurt timp o tranzacție cu droguri. A fost recuperată o sumă mare, în numerar”, transmite Nigel Fryer. Instanța a audiat ofițerii, care au mărturisit că au descoperit trei pungi în care se afla o pulbere albă, un telefon mobil Nokia pe care femeile încercaseră să îl ascundă în mașină și un iPhone. După ce telefoanele au fost analizate, oamenii legii au aflat câți bani câștigau, de fapt, cele două, din vânzarea drogurilor.

Unul dintre avocații celor două a declarat că Trenae și Katie se aflau în „ravagiile unei dependențe” și s-au apucat să vândă droguri pentru a plăti o datorie față de dealeri. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, cele două riscă să fie audiate de autorități în vederea rambursării câștigurilor obținute din vânzarea cocainei.

„Este o domnișoară inteligentă. Familia și prietenii ei vorbesc foarte frumos despre ea. Povestea ei cu dependența de cocaină este una foarte sensibilă. S-a chinuit o vreme destul de lungă să facă față. Așa a ajuns să aibă datorii din cauza drogurilor. Credea că poate scăpa de ele astfel”, a spus Nicholas Gedge, despre Katie Barrington.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net