Celeste Barber, pictorial sexy înainte de premiera serialului Netflix «Wellmania»

Celeste Barber (40 de ani) se află pe coperta din februarie a revistei Marie Claire – înainte de premiera serialului ei Netflix – și arată puțin diferit față de conținutul ei obișnuit de pe Instagram.

cub celeste barber png

Citește și: Radu Micu a trăit clipe de nedescris în Turcia, la filmările serialului ”Otomanii”. Peripeții neașteptate 

De obicei, Celeste Barber se filmează în ipostaze amuzante, lăsându-și la vedere corpul fix așa cum este, cu imperfecțiuni, celulită sau chiar se pozează în ipostaze care nu o avantajează fizic. Mai multe, ea face haz de necaz, practic râde de ea după ce se filmează în același fel ca și multe dintre vedetele sau starurile internaționale.

Acum, iată că o vedete pe Celeste într-o ipostază neobișnuită: sexy! Așa că apare pe coperta „Wellness Issue” a revistei Mariei Claire.

Numărul din februarie apare înainte de cel mai recent film al lui Barber, „Wellmania” - o adaptare a cărții autorului și jurnalistului Brigid Delaney - Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness” – ce va apărea pe Netflix din 29 martie.

Celeste Barber, sexy și asumată!

Celeste, care are o avere de aproximativ 31 de milioane de dolari, a vorbit despre detaliile ședinței foto pentru Marie Claire Australia, dezvăluind, miercuri, într-o postare publicată pe Instagram, că a filmat fotografiile în timp ce avea osul mic din partea de jos a coloanei vertebrale rupt, glumind în descriere că: „este o profesionistă”.

Un carusel de imagini a inclus fotografii superbe în care Barber se sprijină de o minge de plajă, stă agățată de inele trapez, face sport la bară și poate fi văzută pe o placă de surf. Nu numai că ea a participat la ședința foto „rănită”, dar a fost, de asemenea, a fost nevoită să își țină greutatea corporală în apă, exprimând în descriere că a fost „un mod fantastic de a își rupe spatele”.

Iată și: Serial foarte popular pe Netflix, anulat! „Acest lucru va dezamăgi milioane de fani” 

Foto: Instagram

Celeste Barber este recunoscătoare pentru experiența trăită

Dincolo de circumstanțele pe care Barber le-a dezvăluit și faptul că a fost epuizată de la filmările speciale pentru serialul Netflix cu o seară înainte, este recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o.

„Este un astfel de clișeu, de asemenea, că frumusețea vine din interior, dar eu chiar cred în asta, și asta se vede destul de clar, cred, în munca pe care o fac”, a explicat ea într-un interviu, spunând în același timp că  simțul umorului „este cel mai frumos lucru din lume”.

„Mai ales că îmbătrânesc, simt că ne pierdem un pic. Modul în care lumea este în acest moment și cum, dacă ceva nu este amuzant pentru cineva, atunci nu este permis să fie amuzant pentru oricine, mi se pare că un fel de un pic înfricoșător la ori", a continuat.

Vezi și: Doi actori români joacă în cel mai tare serial Netflix! Este pe primul loc în topul din România 

În timp ce ea a adăugat că încrederea ei, de asemenea, provine din nesiguranță, ea a mai spus: „Tu doar te prefaci că o ai până o găsești. Feedback-ul pe care îl primesc ajută cu adevărat la încrederea pe care o am, cu siguranță. Pentru că am citit doar remarci pozitive. Orice este negativ, e ca si cum nu s-a întâmplat și nu am văzut. Este uimitor”.

Comediantul australian și-a câștigat faima la nivel mondial – și 9,4 milioane de urmăritori pe Instagram – datorită postărilor sale hilare, în care se compară cu alte femei din industria divertismentului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net