Este Lady Gaga însărcinată? Imaginile cu aparenta burtică de gravidă de la nunta surorii sale s-au viralizat. VIDEO

După apariția cu o burtică vizibilă într-o rochie neagră, zvonurile despre o posibilă sarcină a celebrei Lady Gaga au făcut înconjurul internetului și rețelelor de socializare.

Lady Gaga ar fi însărcinată / foto: arhiva
Lady Gaga ar fi însărcinată / foto: arhiva

Prezentându-se la reuniunea organizată de sora sa Natali Germanotta din York, Maine, pentru cina repetiției de nuntă, Gaga a purtat un inel cu diamante pe inelar, stârnind speculații și despre o posibilă logodnă.

Artista, care are o relație serioasă cu antreprenorul Michael Polansky, a încheiat recent filmările pentru viitorul ei film „Joker: Folie à Deux” și se concentrează asupra noului ei album . În martie 2021, tabloidele au scris despre seriozitatea relației ei cu Polansky și dorința ei de a întemeia o familie, potrivit The Sun. 

Lady Gaga spunea că de abia așteaptă să fie mamă

Într-un interviu acordat InStyle, Gaga a mărturisit că ideea de a avea copii o încântă . Ea și-a exprimat entuziasmul față de această perspectivă, afirmând că abia așteaptă să fie mamă

Zvonurile despre o posibilă sarcină au apărut chiar mai demult, iar apariția sa la nunta surorii sale a stârnit și mai multe speculații. După ceremonie, artista a fost văzută vorbind cu iubitul ei, Michael Polansky, în vârstă de 46 de ani.

Impresarii artistei au fost contactați pentru declarații oficiale, însă nu au făcut deocamdată niciun comentariu. Așadar, deși au circulat multe speculații, Lady Gaga nu a confirmat încă zvonurile despre o posibilă sarcină. 

De ce s-au despărțit Lady Gaga și Polansky, la începutul anului 2023

La începutul anului 2023, Gaga și Michael au decis să ia o pauză. Se pare că au hotărât să meargă pe drumuri separate după ce cântăreața i-a spus că își dorește o căsnicie și copii, în timp ce expertul în tehnologie i-a dezvăluit că nu este pregătit să facă acești pași. Revista OK Magazine a notat că relația lor a "întâmpinat obstacole".

Cu toate acestea, în august, au fost văzuți din nou împreună, inclusiv la afterparty-ul Saturday Night Live, unde au sosit ținându-se de mână.

Polansky este absolvent al Universității Harvard și conduce grupul Parker al fondatorului Napster, Sean Parker.

Acest grup se ocupă de gestionarea afacerilor, investițiilor, intereselor politice și caritabile ale lui Parker și are sediul în San Francisco.

De asemenea, au existat speculații că Gaga ar fi avut o poveste de dragoste cu actorul Bradley Cooper, colegul ei din filmul "A Star Is Born", dar aceste zvonuri au fost infirmate. Se pare că cei doi sunt doar prieteni buni. Au fost văzuți ultima dată împreună la mijlocul lunii decembrie, în Los Angeles, la premiera celei mai noi filme a lui Cooper, "Maestro".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
casa pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net