Iubita lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Georgina Rodriguez

Ultima actualizare:

Probleme de sănătate pentru iubita lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez a ajuns de urgență pe mâinile medicilor din Arabia Saudită. Cu ce s-a confruntat vedeta, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Georgina Rodriguez / foto: arhiva Click!
Georgina Rodriguez / foto: arhiva Click!

Georgina este una dintre cele mai cunoscute persoane din lume, după ce a devenit iubita fotbalistului portughez. Deși își ține fanii la curent cu fiecare zi din viața sa, a ezitat să vorbească despre problemele sale medicale și abia după externare și-a anunțat urmăritorii din online ce a pățit. 

Georgina Rodriguez, pe mâinile medicilor 

Recent, iubita lui Ronaldo a postat în social media o fotografie în care arată cum lucrează lângă un buchet de trandafir trimis de Cristiano Jr., însă fanii nu au trecut cu vederea perfuzia pe care o avea în braț. 

Le-a explicat internauților faptul că vreme de patru zile a fost internată în spital cu pneumonie. A mai transmis, de asemenea, că acum se află deja acasă și se recuperează alături de familia sa. 

„În sfârșit acasă! Am petrecut patru zile în spital cu pneumonie,” a scris ea în postare. „Acum mă simt mai bine, dar încă mă recuperez acasă, alături de familie.

Trebuie să mulțumesc doctorilor, asistentelor și tot personalului spitalului care mi-au oferit o îngrijire excelentă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Mulțumesc tuturor pentru aceste zile”, a transmis vedeta. 

Postarea făcută de Georgina / foto: Instagram
Postarea făcută de Georgina / foto: Instagram

„Am fost foarte fericită să vin în Arabia Saudită”

Cristiano Ronaldo (39 de ani) și Georgina Rodriguez (30 de ani) formează unul dintre cele mai faimoase cupluri încă din 2016. Se iubesc fără rețineri și împreună îi cresc împreună pe Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

În urmă cu câteva luni, Cristiano și Georgina au plecat în Arabia Saudită, acolo unde fotbalistul joacă pentru AI-Nassr. Această schimbare a fost benefică pentru partenera sa, care în trecut declara faptul că își dorea să plece din Manchester. Cum au fost pentru Georgina însă primele luni în Arabia Saudită. 

Când Cristiano mi-a spus că va juca la Al-Nassr, m-am simțit foarte uşurată pentru că îmi doream foarte mult să plec din Manchester. Știam că ne așteaptă ceva important și eram foarte motivați.

Am fost foarte fericită să vin în Arabia Saudită. La început am avut niște suișuri și coborâșuri pentru că nu am locuit niciodată într-un hotel atât de mult timp. Au fost zile în care nu am vrut să mă vadă nimeni, dar per total eram foarte entuziasmată.”, a spus Georgina, porivit sport.es.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adela popescu si radu valcan instagram jpg
banner Dan Negru
mihai si elwira petre
banner ciocolată Dubai
FotoJet (1) jpg
image png
Banner Divorț Prodan Reghecampf
banner dana rogoz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net