Karol G, aproape goală pe covorul roșu de la Premiile Billboard 2023. A purtat o rochie „udă”

Karol G (32 de ani), pe numele său real, Carolina Giraldo Navarro, a făcut furori la Premiile Billboard 2023, duminică seară, în Los Angeles. Cântăreața columbiană și-a etalat formele într-o rochie transparentă și scurtă, confecționată din latex și plastic, pe dedesubtul căreia nu a purtat sutien.

Karol G, într-o rochie transparentă la Premiile Billboard 2023
Karol G a purtat o rochie transparentă, la Premiile Billboard 2023 (Foto: Instagram Story/Karol G)

Vedeta a ales să vină cu părul ud pe covorul roșu, pentru a completa această ținută care dă senzația că abia ce a ieșit din apă. În picioare, Karol G, care deține o avere de 25 de milioane de dolari, a purtat o pereche de sandale transparente de la casa de modă Gianvito Rossi. Cântăreața a deschis ceremonia Billboard Music Awards cu hiturile sale „Qlona” și  „Labios Mordidos”. Ea a câștigat, de asemenea, două premii: cea mai bună artistă latino și premiul pentru cel mai bun turneu latino din 2023.

Cum se menține în formă Karol G

Karol G mănâncă sănătos și este foarte activă. Dieta și sportul sunt cruciale pentru a-și menține energia, în timpul concertelor. „Nu-mi plac dietele extrem de stricte”, a declarat ea pentru People, în urmă cu ceva timp. Planul ei de nutriție include consumul de carbohidrați o dată pe zi, la ora prânzului. În rest, ea mănâncă  proteine ​​slabe, legume și salată. „Nu mănânc niciun desert, reduc produsele lactate și mănânc iaurt grecesc cu granola doar de două ori pe săptămână”, a adăugat Karol G.

Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că are zile când își dă voie să mănânce tot ce vrea și comandă, în general, pizza cu cartofi prăjiți. „Nu mănânc fast-food precum burgeri, dar îmi plac fripturile, piureul de cartofi și legumele. Trebuie să găsești un echilibru. Am o problemă cu insulina și menținerea greutății pentru mine este foarte stresant.”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Carmen Brumă, o împătimită a sportului și a alimentației sănătoase
heidi klum cannes profimedia jpg
banner gabriela prisacariu otil png
adelina pestritu jpg
banner nicoleta nuca png
banner dana coteanu png
image jpeg
banner costin mărculescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net