Keanu Reeves a obținut un ordin de restrictie impotriva unui bărbat care «îl hărțuiește de luni de zile»

Ultima actualizare:

Keanu Reeves (58 de ani) a obținut un ordin de restricție temporar împotriva lui Bryan Dixon (38 de ani), un individ care l-a urmărit pe actor și care a intrat pe proprietatea sa de mai multe ori. Se pare că bărbatul este convins că e înrudit cu starul de la Hollywood și vrea să demonstreze cu orice preț acest lucru.

Keanu Reeves se teme pentru siguranța lui (foto: GettyImages)
Keanu Reeves se teme pentru siguranța lui (foto: GettyImages)

Citește și: Keanu Reeves, mai fericit ca niciodată! Prima apariție cu iubita pe covorul roșu, după 3 ani 

Keanu Reeves, care are o avere de 380 milioane de dolari, se teme pentru siguranța sa și a iubitei sale, Alexandra Grant (49 de ani). Marți, avocatul lui Reeves, Mathew Rosengart (58 de ani), a apărut în fața instanței și a depus documente la un tribunal din Los Angeles, pentru a obține un ordin de restricție împotriva individului care „îl hărțuiește de luni de zile”.

Bărbatul a vizitat proprietatea de 6 ori, între 2022-2023

Dixon este acuzat că a făcut cel puțin șase vizite nedorite la casa în valoare de 5,6 milioane de dolari a actorului, în perioada noiembrie 2022 - ianuarie 2023. În timpul unei vizite, și-a lăsat în urmă un rucsac cu un kit de testare ADN, „aparent destinat să-l folosească într-o încercare delirantă de a dovedi că sunt legați de sânge” – o afirmație pe care actorul o neagă, conform DailyMail. 

Iată și: Keanu Reeves, cel mai sincer interviu! Ce spune despre moartea fetiței sale 

Dixon ar fi intrat printr-o poartă laterală și a adormit în curtea casei pe 5 noiembrie 2022, înainte de a fi dat afară. Imaginile surprinse pe camerele de securitate îl arată uitându-se pe pereți, fumând în grădină și plimbându-se de-a lungul unei terase în aer liber. Când s-a întors a doua zi dimineață, a lăsat rucsacul.

 Reeves a fost nevoit să angajeze o echipă privată de securitate pentru a investiga intrusul, care a distribuit mai multe postări pe rețelele de socializare în care susține că este ruda de sânge a actorului. În postările sale bizare, Dixon s-a autointitulat „Jasper Keith Reeves” și a spus că vrea să-l facă pe actor „responsabil” de el. Reeves și partenera sa, Alexandra Grant (49 de ani), susțin că individul „îi hărțuiește de luni de zile”.

Individul a avut în trecut probleme cu legea

Echipa privată de securitate a descoperit problemele pe care Dixon le-a avut cu legea, care includ condamnări recente pentru agresiune, rezistență la arestare și comportament dezordonat. Ei au adăugat că Dixon nu este cunoscut de actor, dar are un mandat emis împotriva sa în Rhode Island pentru o presupusă spargere și intrarea cu intenție infracțională, cu posesia unor instrumente de spargere și vandalism.

Vezi și: FOTO Keanu Revees, transformare radicală! A renunțat la plete și radiază de fericire datorită iubitei 

Antecedentele penale ale lui Dixon datează de două decenii. Ordinul de restricție temporar i-a interzis lui Dixon să se apropie la mai puțin de 90 de metri de Keanu și Alexandra. El este obligat să se prezinte în instanță pe 24 februarie.

Nu este prima dată când actorul a obținut un ordin de restricție împotriva unei persoane. În 2014, o femeie de 50 de ani, Kerry Colen Raus, a primit ordin să stea departe de Reeves după ce a fost găsită în casa lui, unde a înotat în piscina acestuia și a apoi și-a făcut un duș în baia lui. Femeia a fost plasată într-o unitate de psihiatrie. Incidentul a avut loc la doar două zile după ce vedeta s-a confruntat cu o altă femeie pe care a găsit-o în biblioteca sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net