Kevin Spacey a vrut să se sinucidă. A izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu: „N-am bani, sunt îngropat în datorii”

Kevin Spacey (64 de ani) a afirmat că a ajuns în pragul sărăciei, din cauza anilor de procese. El a fost acuzat de agresiune sexuală și viol de mai mulți bărbați, însă a fost achitat. Prezent în emisiunea lui Piers Morgan, starul de la Hollywood a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre situația în care se află.

Kevin Spacey a plâns în timpul emisiunii lui Pierse Morgan
Kevin Spacey a plâns în timpul unui interviu (Foto: captură video)

Kevin Spacey a dezvăluit că trece printr-o perioadă deosebit de dificilă și că s-a gândit inclusiv la sinucidere.

Am reușit să evit falimentul, cel puțin deocamdată. Câți bani mai am? Niciunul. Am o mulțime de datorii și de facturi legale pe care încă nu le-am primit. Datoriile mele sunt considerabile, de ordinul milioanelor de dolari. Încerc să mă pun pe picioare”, a declarat actorul din „American Beauty”. În prezent, Spacey locuiește în Baltimore, unde s-a mutat când au început filmările pentru serialul „House of Cards”, ca mai apoi să fie concediat odată ce au apărut acuzațiile de viol.

Starul încearcă să vândă această casă pentru a-și mai achita din datorii, însă nu știe unde se va muta odată ce va face acest lucru. Kevin Spacey a recunoscut că a avut un comportament nepotrivit în compania unor bărbați și că a forțat limitele atingându-i fără ca aceștia să-și dorească: „Am mângâiat oameni, am fost blând cu oamenii, așa sunt eu... Când încerci să cucerești pe cineva, nu ești agresiv. Vrei să fii blând, să vezi dacă vor răspunde pozitiv”.

Pe Kevin Spacey îl așteaptă un nou proces în 2025

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat în vara anului trecut, la sfârșitul procesului său de la Londra. Fusese acuzat de agresiuni sexuale împotriva a patru bărbați, fapte ce ar fi fost comise între 2001 și 2013. În SUA, a fost găsit nevinovat în 2022 de un tribunal civil din New York, după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat de hărțuire sexuală. În 2019, un alt bărbat care l-a acuzat de agresiune sexuală, scriitorul norvegian Ari Behn, s-a sinucis.

Spacey se va confrunta cu un proces civil în Marea Britanie anul viitor, după ce a fost dat în judecată de un bărbat care susține că actorul l-a agresat sexual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net