Leonardo DiCaprio, donație impresionantă pentru refugiații ucraineni

Ultima actualizare:

Ucraina a fost atacată de Rusia în urmă cu 12 zile. Mai multe orașe au fost bombardate, iar civili nevinovați și-au pierdut viața. Peste un milion de locuitori au părăsit țara în căutarea unul loc sigur. Vedete din întrega lume și-au arătat sprijinul față de refugiați și au donat sume impresionante de bani. 

Leonardo DiCaprio a făcut o donație impresionantă către refugiații ucraineni
Leonardo DiCaprio a făcut o donație impresionantă către refugiații ucraineni

Conform statisticilor realizate de către Organizația Națiunilor Unite peste 1,5 milioane de ucraineni au fugit din calea războiului și s-au îndreptat către alte țări pentru a fi în siguranță. Tragedia care afectează poporul ucrainean a creat un val de solidaritate la nivel mondial, iar nume importante ale cinematografiei au anunțat că vor dona pentru a-i sprijina pe refugiații ucraineni. 

Blake Lively și Ryan Reynolds au donat un milion de dolari pentru a-i sprijini, în timp ce actrița Mila Kunis, de origine ucraineană, și soțul ei, Aston Kutcher, au anunțat că vor dona nu mai puțin de trei milioane de dolari. Ultimul nume care li se alătură este Leonardo DiCaprio.

Actorul a donat 10 milioane de dolari refugiaților din Ucraina, fiind impresionat de șirul de evenimente care se petrece pe teritoriul acestei țări. Puțini sunt cei care știu că Leonardo are rădăcini ucrainene, bunica din partea mamei sale fiind născută în Odessa, unul dintre orașele atacate zilele trecute de către armata rusă. 

Vladimir Putin ar putea fi grav bolnav, conform unei surse a Pentagonului 

Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă pentru a 12-a zi consecutiv. Președintele Vladimir Putin este decis să ducă la capăt planul său de demilitarizare a Ucrainei și este de părere că liderii politici de la Kiev reprezintă un grup corupt, de neonaziști și dependenți de substanțe interzise. În timp ce popularitatea lui Vladimir Putin se află în scădere, cei care apreciază modul în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski gestionează situația de criză este în creștere. 

O sursă a Pentagonului a dezvăluit o informație controversată potrivit căreia liderul de la Kremlin este grav bolnav și se află în agonie din cauza cancerului în stadiu terminal.  Oficialul american a declarat pentru Daily Star că expresia lui Putin, lipsită de zâmbet, arată că suferă constant şi ar putea fi în agonie. „Oamenii noştri sunt cred cu tărie că este bolnav, deoarece este preocupat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă.”, susține acesta. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net