Linda Evangelista a căzut la pace în procesul de 50 de milioane de $, după ce a fost desfigurată de o precedură estetică!

Linda Evangelista (57 de ani) a ajuns la o înțelegere în procesul de 50 de milioane de dolari împotriva companiei Zeltiq Aesthetics, care deține procedura de criolipoliză numită CoolSculpting, ce i-a distrus viața fostului manechin.

Supermodelul canadian vrea să revină în lumina reflectoarelor
Supermodelul canadian vrea să revină în lumina reflectoarelor

Foto: Getty Images

Citește și: Linda Evangelista, primele imagini după ce a fost desfigurată de procedurile estetice: «Nu mai pot trăi ascunsă și rușinată»

În 2016, ea a dezvoltat un efect secundar rar, rămânând desfigurată, după ce a apelat la această metodă de slăbire. Zilele trecute, Linda a scris într-o postare pe Instagram că este fericită că poate lăsa în urmă procesul și că așteaptă cu nerăbdare „un capitol nou” în viața ei. Ea le-a mulțumit prietenilor și familiei pentru susținere. Fostul supermodel canadian nu a oferit, însă, detalii despre suma oferită de Zeltiq Aesthetics, care a făcut-o să decidă să cadă la pace în acest proces.

Vezi și: Staruri mutilate de bisturiu. Linda Evangelista nu e singura vedetă care s-a trezit cu altă față

„Mă bucur să anunț că am ajuns la o înțelegere în procesul CooSculpting. Aștept cu nerăbdare următorul capitol din viața mea, alături de prieteni și familie, și sunt fericită că las această chestiune în urmă. Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru susținerea pe care am primit-o din partea celor care m-au contactat”, a scris Linda Evangelista pe pagina s-a de Instagram, acolo unde are peste 1 milion de fani.

În procesul pe care l-a intentat anul trecut împotriva companiei care deține brandul CoolSculpting, fostul model a cerut daune de 50 de milioane de dolari, invocând faptul că a fost „desfigurată brutal” de procedura despre care a spus că „a făcut fix opusul a ceea ce a promis”. Până acum, Linda nu a dezvăluit câți bani i-a oferit compania, pentru a ajunge la o înțelegere.

Iată și: Modelul care nu se dădea jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari e astăzi de nerecunoscut. Cât s-a transformat Linda Evangelista

Linda Evangelista a suferit o reacție adversă rară

Foto: Arhiva personală/Getty Images

Te-ar putea interesa șiFOTO Era cel mai dorit supermodel. Linda Evangelista, de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus

CoolSculpting este denumirea de brand pentru criolipoliză. Această metodă folosește un apparat cu temperaturi scăzute pentru a reduce depozitele de grăsime și este foarte populară printre vedetele din toată lumea. În cazuri extrem de rare, precum este și cel al Lindei, poate apărea o reacție adversă numită hiperplazie adipoasă paradoxală. În această situație, zona tratată devine mai voluminoasă, în loc să fie redusă. Efectul advers a fost raportat în doar 0.0051% din totalul de 1,5 milioane de proceduri CoolSculpting realizate în întreaga lume.

Vrea să revină în lumea modei

Finalizarea acestui proces este un moment extrem de important în viața fostului manechin, care în 2016 a încetat să mai lucreze în industria modei și a dispărut aproape complet din atenția publicului. Linda Evangelista, care are o avere de 40 de milioane de dolari, a dezvăluit în toamna anului trecut, că motivul pentru care s-a retras din viața publică a fost acela că i-a fost rușine de cum arăta, din cauza reacției adverse rare la procedura cosmetică. Iată că, toate acestea sunt acum de domeniul trecutului, întrucât săptămâna aceasta, Linda Evangelista a revenit în lumea modei cu primul său job după mulți ani în care a stat într-un con de umbră. Este vorba despre o ședință foto pentru casa de modă Fendi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net