Linda Evangelista, diagnosticată cu cancer: „Știu că sunt cu un picior în mormânt”

Linda Evangelista (58 de ani) a mărturisit că în urmă cu cinci ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Supermodelul a aflat că are cancer la sân în 2018, pe când avea 53 de ani. Nu a stat prea mult pe gânduri și le-a spus medicilor că este hotărâtă să își facă o operație de mastectomie.

Linda Evangelista într-un sacou negru
Linda Evangelista a fost diagnosticată cu cancer la sân (Foto: GettyImages)

Linda Evangelista a suferit de cancer de două ori, în ultimii cinci ani

„Șansele nu erau bune și, din cauza altor probleme de sănătate, am optat fără ezitare pentru o dublă mastectomie, ca să nu fiu nevoită să trec din nou prin asta. Cancerul de sân nu avea să mă omoare!”, a spus Linda, care deține o avere de 40 de milioane de dolari, pentru revista Wall Sreet Journal. Ea a spus că i-a zis medicului că nu îi pasă cum va arăta după: „Sapă o gaură în pieptul meu. Nu mă interesează dacă va arăta bine. Nu vreau să mor din asta”.

Din nefericire, anul trecut, medicii i-au descoperit un nou nodul și a trebuit să treacă printr-o nouă operație, ședințe de chimioterapie și radioterapie: „Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar rămân optimistă”. În prezent, Linda susține că se simte bine și că este hotărâtă să lupte în continuare cu această boală cruntă, mai ales că doctorii au avertizat-o că ar putea recidiva oricând. 

O procedură estetică a desfigurat-o

În 2022, Linda Evangelista a trecut și printr-o operație estetică nereușită, care i-a lăsat cicatrici pe tot corpul și a făcut-o să renunțe la jobul de model. Ea a spus că o procedură de criolipoliză numită CoolSculptin  a lăsat-o „permanent deformată”, chiar și după ce a suferit două intervenții chirurgicale menite să corecteze problemele făcute. 

Nu mă deranjează să îmbătrânesc. Îmbătrânirea ne duce acolo unde vrem să fim și asta este pentru mine este o viață lungă.Vreau riduri – dar îmi fac injecții pe Botox pe frunte, așa că sunt o ipocrită din punctul ăsta de vedere – dar vreau să îmbătrânesc”, a spus ea în urmă cu ceva timp, pentru British Journal. Linda a adăugat că vrea să-l privească pe fiul ei, Augustin James, în vârstă de 16 ani, „crescând ” și speră să „rămână printre noi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net