Logodnica lui Jeff Bezos, super-sexy de ziua lui! Lauren Sánchez a purtat o rochie decoltată

Lauren Sánchez (54 de ani) a vrut să-și impresioneze logodnicul miliardar, Jeff Bezos, care pe 12 ianuarie a împlinit 60 de ani. Antreprenorul american a organizat o petrecere de zile mari, unde au venit multe celebrități, printre care Paris Hilton, Bill Gates, Oprah Winfrey, Hailey Bieber și Kim Kardashian.

Lauren Sanchez, într-o rochie rosie cu cristale
Lauren Sánchez a purtat o rochie Laura Basci (Foto: Instagram)

Lauren Sánchez a purtat o rochie de culoare roșie semnată de Laura Basci, care i-a scos în evidență bustul generos și silueta de invidiat. 800 de ore au muncit croitorii să coasă fiecare cristal al ținutei purtate de logodnica lui Bezos. Lauren Sánchez a mai purtat și o geantă în formă de rachetă, de la Judith Leiber, în valoare de 4,995 de dolari. Focoasa brunetă a împărtășit mai multe imagini de la petrecerea logodnicului ei, pe pagina ei de Instagram, acolo unde are 398.000 de fani.

Invitații au fost serviți cu fast-food și caviar

Invitații de la petrecere au fost serviți cu tot felul de mâncăruri, de la fast-food până la caviar, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Conform unor surse apropiate de miliardar, nimeni nu a avut voie să facă fotografii la eveniment.

Lauren a împărtășit o fotografie cu Jeff Bezos când era mic, alături de un mesaj cu ocazia împlinirii a 60 de primăveri. Fosta vedetă TV a scris despre felul în care „râsul lui Jeff le umple casa” și i-a mulțumit că „i-a dat un motiv să zâmbească în fiecare zi”. „Uite cine împlinește 60 de ani. La mulți ani, dragă. Astăzi este o altă zi în care râsul tău ne umple casa și acel zâmbet al tău luminează fiecare cameră. Îți doresc să ai parte de abundență de bucurii simple și momente liniștite și fericite. Fie ca acest an să fie plin de tot ceea ce îți place, de la dimineți liniștite la sărbători vesele. Sper că fiecare zi îți aduce nenumărate motive să zâmbești, așa cum îmi dai un motiv să zâmbesc în fiecare zi. Te iubesc și la mulți ani, iubirea mea., a scris Lauren, pe pagina ei de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net