Lou Bega vine în România vara aceasta. Ce spune despre România?

Ultima actualizare:

Se anunță a fi o vară efervescentă pentru iubitorii de muzică live!  Cel mai tare festival al verii 2022 aduce pe scena din Râmnicu Vâlcea nume sonore din muzica românească și internațională.

Lou Bega va reveni în România, în luna august
Lou Bega va reveni în România, în luna august

Pe scena festivalului va urca, printre alții, Lou Bega, care a făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „Mambo No. 5", „Sweet Like Cola" și multe altele.

Lou Bega, Interviu cu Liana Stanciu la Magic FM

Ce mai faci?

Sunt bine, mulțumesc, mă bucur să fiu aici!

Vreau să vorbesc puțin cu tine despre cum și când ți-a venit ideea să refaci mambo-ul? 

Probabil cel mai iubit gen de muzică de dans dacă stai să te gândești. Aveam 21 de ani și descoperisem viniluri cu muzică din anii '50 într-un record store, așa că acum știi și câți ani am, încă mai existau discuri pe vremea mea. Mi-a plăcut mult energia pe care ne-o dădea, așa că ne-am gândit să ne punem și noi amprenta și am făcut o nouă versiune a mambo-ului. 

Ai fost de mai multe ori în România, care este amintirea ta preferată?

 Sunt multe amintiri frumoase, dar îmi amintesc că am avut un concert în 2006 în București, în fața clădirii numită „Ceaușescu Building” (n.r. Casa Poporului) chiar în ziua în care România a intrat oficial în UE. A fost o zi frumoasă și toată lumea avea un vibe bun.

Știi de Ceaușescu?

Da, bineînțeles, știu de Ceaușescu!

Deci ești gata să te întorci în România, da?

Da, desigur, în august.

Aș vrea să știu, ce îți place să faci după un concert, care este modul tău de a te relaxa?

 În ultimii ani o iau ceva mai ușor, mă liniștesc după un concert, îmi las adrenalina să revină la un nivel mai liniștit, ușor, ușor. Cam așa fac în perioada asta... Nu mai am 23 de ani, când puteam să petrec toată noaptea și a doua zi să pornesc pe drum, spre următorul concert, nu mai am așa o condiție fizică strong. Și îmi place foarte mult să stau liniștit după un show, să vorbesc cu oamenii, cu fanii, îmi place mult să fac asta.

Te rog frumos să inviți oamenii de la Magic FM 

Hai să ne bucurăm împreună de anii '90, de locația superbă, și adu-ți toți prietenii. Vom fi toți acolo!

Crezi în magie? Ce este magia pentru tine?

Magia pentru mine? Nu pot spune că eu cred în magie, pentru că eu sunt un om credincios, dar înțeleg ce spui. Magia este, pentru oameni, ceva ce nu poți descrie, ceva ce pare venit din altă lume. Iar pentru mine magia înseamnă Sfântul Duh.

Muzica ta este magică?

Este măcar veselă, și leagă generații, așa că într-un fel este ceva magic, mai ales în aceste vremuri. Vremuri în care simți că forțele întunecate se strecoară peste umanitate. Astfel că sper ca muzica mea să aducă oamenilor puțină veselie, lumină în suflet, un sentiment de ușurătate în inimile lor.

Citește și: Ronan Keating este încântat să revină în România 

Deci ești un magician atunci.

Încerc să fiu, din răsputeri, dar sunt doar Louie.

Așadar ne vedem la Râmnicu Vâlcea, în august!

Da, veniți, să dansați, să vă bucurați de muzica anilor '90, anilor 2000. Aduceți pe toată lumea, copii, bunici, voi fi acolo cu voi, voi dansa alături de voi și ne vom bucura împreună de o super atmosferă!

Iată ce ne-a declarat Liana Stanciu, cunoscut si indragit om de radio și TV, despre discuția sa cu Lou Bega.

„Am avut sute de interviuri cu artiști atât de la noi cât și internaționali, de-a lungul anilor, și pot spune sincer că interviul cu Lou Bega de la Magic FM a fost cel mai încărcat de spiritualitate de până acum. Artiștii sunt uneori plini de ei, însă Lou Bega a fost atât de sincer, de normal, în condițiile în care este un star internațional și a revoluționat muzica. A fost o discuție plină de sens, despre spiritualitate, pe care am continuat-o personal, cu el, chiar și după ce am încheiat interviul On Air. Mă bucur că ne vom cunoaște și personal, el va urca pe scenă vineri, pe 19 august. Eu sunt gazda evenimentului și vă invit alături de noi, între 18 și 21 august – va fi o atmosferă MAGICĂ!” ne-a mărturisit Liana Stanciu.

Vezi și: Marius China, colaborări cu artiști internaționali

Zeci de artiști internaționali vor urca pe scena 

Pe lângă Lou Bega, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții.

Gazdele evenimentului vor fi reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net