Machine Gun Kelly, apariție bizară la American Music Awards. Cum a fost ironizat: “Arici de mare”

Cântărețul Machine Gun Kelly a fost unul dintre cei mai excentrici artiști de la American Music Awards (AMA) din acest an. A reușit să stârnească un val de comentarii, dar și de ironii, după ce și-a făcut apariția îmbrăcat într-un costum mov, din două piese, pe care erau atașați niște spini metalici supradimensionați.

Rockerul a mai șocat și în trecut fie cu ținutele sale, fie cu declarațiile despre relația cu iubita lui, actrița Meghan Fox. La scurt timp după ce s-a prezentat pe covorul roșu, fanii au reacționat imediat pe Social Media și au început să îl ironizeze pentru costumul ales.

Citește și: Megan Fox, dezvăluiri incredibile: ea și Machine Gun Kelly își consumă reciproc sângele

Machine Gun Kelly, apariție bizară la AMA

Duminică, 20 noiembrie 2022, crema muzicii s-a strâns la ceremonie, iar cele mai mari nume din industrie au atras toate privirile cu ținutele lor. Însă, MGK a fost un caz mai special, datorită costumului plin de țepi uriași. Fostul rapper, transformat ulterior în rocker, în vârstă de 32 de ani, a ales să poarte o ținută excentrică Dolce & Gabbana, conform Page Six.

Iată și: Megan Fox a pozat goală, alături de iubitul său, Machine Gun Kelly

Nu doar fanii lui au glumit pe această temă, căci și cântărețul a povestit chiar în discursul de pe scenă că este foarte dificil să meargă așa la toaletă. Chiar și accesoriile au fost unele în ton cu ținuta, căci a purtat și cercei și bocanci cu ținte.

 Însă, dincolo de controversele vestimentare, a fost o seară reușită pentru iubitul lui Meghan Fox, căci Macchine Gun Kelly a primit premiul pentru “Artistul Rock Preferat”.

Cum l-au ironizat fanii

Cei care urmăreau ceremonia nu au ezitat să îl ia peste picior pe cântăreț. “De ce MGK este îmbrăcat precum un arici de mare?”, s-a întrebat o persoană pe Twitter, în timp ce alții l-au comparat cu o perniță pentru ace.

Mai mulți fani ai cântărețului au fost nedumeriți de modul în care acesta a stat pe scaun, ținând cont de spinii atașați de costum. 

“Ok, Colson, arăți incredibil, dar serios vorbind... cum stai jos”, “Oare cine va îndrăzni să se așeze lângă el”, sunt alte două mesaje de pe rețelele de socializare.

Alți urmăritori ai ceremoniei AMA au observat că iubitul lui Meghan Fox a primit un loc în sală fix lângă legendarul Lionel Richie, așa că glumele au continuat. Conform imaginilor difuzate de la eveniment, se pare că artistul se tot ferea de țepii lui MGK, spre deliciul telespectatorilor.

“Bietul Lionel Richie, cum încearcă să nu fie tras în țeapă, în direct la TV”, “O singură mișcare greșită și Lionel Richie e terminat”, au glumit alți fani, pe Twitter.

Nici discursul artistului din momentul în care și-a primit premiul nu a fost unul lipsit de controverse. După ce le-a dat peste nas celor care au susținut că este doar un “turist” în industrie, a continuat discursul cu o serie de înjurături, care au fost cenzurate la TV. 

A continuat apoi cu o mențiune legată de primii pași ai omenirii pe lună, nefiind însă convins că acest eveniment a avut loc cu adevărat.

“Nu am fost născuți pe lună, dar am privit-o, ne-a stârnit curiozitatea și apoi am mers pe ea. Sau așa se presupune. Ultimele două albume ale mele, de rock, au fost modul meu de a ajunge pe lună. Și nu am terminat de explorat acest univers. Eu reprezint toate genurile muzicale”, a spus el, înainte să fie cenzurat, iar discursul s-a încheiat după ce a izbit microfonul de pământ. De altfel, a lăsat și un mesaj pe Instagram, cu mulțumiri pentru apariție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
alcool jpg
shutterstock 414106915 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg