Paris Hilton, ținută super sexy la concert! I-a „orbit” pe toți

La soare te poți uita, dar la ea, ba! Paris Hilton (43 de ani) a purtat o ținută extrem de strălucitoare, de culoare lila, la concertul susținut la Hollywood Palladium.

Paris Hilton a făcut furori la concertul ei

Rochia cu decolteu adânc a fost asortată unei perechi de cizme înalte până la coapse. Blondina și-a completat ansamblul cu microfon cu strasuri violet, care s-a potrivit perfect ținutei extravagante.

Paris Hilton, într-o ținută strălucitoare de culoare lila
Paris Hilton a purtat o rochie lila (Foto: GettyImages)

Vedeta, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a fost susținută la eveniment de mai multe prietene celebre, printre care Kim Kardashian și Nicole Richie. Hilton și-a lansat cel de-al doilea album de studio, Infinite Icon, luna trecută, pe 6 septembrie, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Paris Hilton are doi copii

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum (43 de ani), au împreună doi copii: Phoenix, care s-a născut în ianuarie 2023 și London, care a venit pe lume în noiembrie 2023. Ambii au ajuns în viața lor cu ajutorul unor mame surogat. De când a devenit mamă, vedeta a spus că viața ei s-a schimbat radical. „Acești copii au adus atât de multă dragoste în viața mea. Sunt atât de calmi și dulci și nu plâng niciodată. Sunt mereu fericiți. Chiar sunt extrem de norocoasă și recunosc acest lucru!”, a declarat în trecut Paris Hilton.

De asemenea, ea a declarat că este o mamă strictă, deși nu se aștepta să fie: „Sper că vor fi tocilari ca tatăl lor și nu vor să aibă nimic de-a face cu celebritatea. Așa că o să încerc să nu le iau telefoane mobile pentru o vreme. Cred că... unii dintre acești copii primesc telefoane la o vârstă mult prea mică și există atât de multe lucruri online la care nu aș vrea să fie expuși copiii mei. Deci nu m-am gândit niciodată că voi spune asta, dar voi fi mama strictă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
madalina ghenea jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
Adele  jpg
banner diana enache png
banner raluca podea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net