Profeția Prințesei Diana despre încoronarea Regelui Charles. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Profeția făcută de ,,Prințesa Inimilor” în timpul vieții sale pare să se adeverească acum, cu doar puțin timp înainte de încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, eveniment istoric ce se va desfășura mâine, 6 mai 2023. Monarhul britanic va prelua conducerea conducerea, la opt luni de la moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Evenimentele din ultimul timp confirmă faptul că viața acestuia va deveni mult mai ,,periculoasă” după încoronare, așa cum anunța fosta sa soție. 

Încep să se adeverească previziunile Prințesei Diana despre Charles / foto: arhivă Click!
Încep să se adeverească previziunile Prințesei Diana despre Charles / foto: arhivă Click!

În timpul vieții sale, Prințesa Diana a făcut o serie de afirmații referitoare la traiectoria vieții Regelui Charles, la scurt timp după ceremonia de încoronare: ,,Viața lui Charles va fi și mai dificilă și mai periculoasă când va deveni Rege”, a fost profeția lansată de Lady Di, care a fost susținută deja de evenimentele recente.

Ultimele incidente susțin profeția Prințesei Dianei

În urmă cu puțin timp, siguranța Regelui Charles și a Reginei Camilla a fost pusă în pericol de acțiunea desfășurată de un individ, la Palatul Buckingham. Acesta a aruncat peste porțile acestuia ceva asemănător unor cartușe, însă absența celor două figuri ale Casei Regale i-a ferit de pericol.

Din fericire, atacatorul a fost încătușat de poliție. În urma arestării acestuia, Scotland Yard descoperit o geantă suspectă și un cuțit la fața locului, care i-ar aparține acestuia, după cum informează publicația internațională Di Lei.

Recentul eveniment nu pare a fi nimic altceva decât primul semn că profeția regretatei Prințese Diana se împlinește, ajungând la concluzia că, într-adevăr, cresc șansele ca liniștea Regelui Charles să fie distrusă după evenimentul încoronării.

Lady Di anunța că liniștea Regelui Charles va fi distrusă după încoronare / foto: arhivă Click!
Lady Di anunța că liniștea Regelui Charles va fi distrusă după încoronare / foto: arhivă Click!

La scurt timp de la divorț, Prințesa Diana a renăscut și a intrat și mai mult în atenția presei, prin prisma dezvăluirilor făcute despre membrii Familiei Regale. Una dintre cele mai iubite femei din istorie îi mărturisea la acea vreme jurnalistei de la BBC, Jennie Bond, faptul că fostul său soț, Charles, în calitatea de Prinț de Wales deja ,,avea multe probleme”, despre care a spus că se vor agrava odată cu titulatura de Rege pe care o va primi curând.

Cercetătorii fac previziuni sumbre despre viitorul monarhiei britanice

Familia Regală devine mai străină pe zi ce trece oamenilor din Marea Britanie, spun cercetătorii. Conform Al Jazeera, Naufa Fatin, cercetător independent și editor la Heritage Times, susține că monarhia din Marea Britanie a ajuns o relicvă a trecutului: ,,În prezent, monarhia din Marea Britanie pare mai degrabă o relicvă a trecutului. Chiar și pe plan intern, oamenii din Marea Britanie nu s-au simțit niciodată mai îndepărtați de Familia Regală decât acum”.

,,Astăzi există o conștiință publică mult mai puternică despre modul în care Marea Britanie și-a făcut bogăția, iar narațiunile despre exploatare prin sclavie și colonialism sunt mai cunoscute și recunoscute pe scară largă”, a mărturisit și Matthew Smith, profesor de istorie și director al Centrului pentru Studiul moștenirile sclaviei britanice la University College London (UCL).

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer