A născut Magda Pălimariu: „Ce cadou mai minunat pe lumea asta puteam primi de ziua mea?”

Ultima actualizare:

Magda Pălimariu a născut un băiețel de nota 10! Fosta prezentatoare a făcut publică prima imagine cu nou-născutul, fotografie însoțită de un mesaj emoționant, primul mesaj pe care vedeta i l-a scris fiului ei în semn de mulțumire față de el și divinitate.

Magda Palimariu s-a mutat în Norvegia, țara în care soțul ei lucrează
Magda Palimariu s-a mutat în Norvegia, țara în care soțul ei lucrează

Magda Pălimariu a născut. Prima imagine cu bebelușul!

Prezentatoarea tv a ales să nască în Norvegia, iar pe 20 august a devenit pentru prima dată mamă. Coincidența face că vedeta a împlinit 43 de ani chiar în ziua în care l-a adus pe lume pe băiețelul ei mult dorit, așa cum descrie și dă amănunte și în postarea de pe Facebook.

Citește și: Magda Pălimariu pleacă de la Pro TV. Cine o înlocuieşte la rubrica meteo?

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta puteam primi de ziua mea?  Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat.  Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”, a scris Magda Pălimariu pe rețelele de socializare.

Mai vezi și: Magda Pălimariu, primele poze cu soțul ei. Partenerul misterios al vedetei are o funcție importantă în Norvegia

Magda Pălimariu a și postat, mândră, prima imagine cu bebelușul
Magda Pălimariu a și postat, mândră, prima imagine cu bebelușul

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

Fosta prezentatoare Pro TV și-a unit destinul cu Ionuț Eriksen, actualmente președintele Camerei de Comerț din Norvegia, chiar pe 21 august 2021. Așadar, nașterea primului copil al cuplului a venit într-o zi importantă pentru Magda, chiar de ziua ei, dar și cu o zi înainte de căsătoria părinților lui.

Despre căsătoria dintre Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen nu s-a știut, în primă fază, fiind oficiată în mare secret la Primăria Sectorului 1.

image
image
image
image
image
image
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net