Actorul cu 4 neveste și care și-a dat jos chiloții în fața jurnaliștilor împlinește 65 de ani: „Am jucat în pielea goală în multe piese"

Ultima actualizare:

Claudiu Bleonț, unul dintre cei mai mari actori din România, îndrăgit de sute de oameni, a împlinit astăzi 65 de ani. Artistul a avut o viață personală la fel de interesantă ca cea profesională, căci povestea lui poate fi cu siguranță un scenariu de film. A divorțat de trei ori și a devenit tată la 54 de ani. De asemenea, în 2011, a reușit să-i șocheze pe toți la o  conferinţă de presă la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, când în timpul discuţiilor cu jurnaliştii şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii.

Actorul Claudiu Bleonț împlinește azi 65 de ani / foto: arhiva Click!
Actorul Claudiu Bleonț împlinește azi 65 de ani / foto: arhiva Click!

Claudiu Bleonț, adesea numit „actorul extremelor”, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori români, are o viață personală parcă scoasă din filme. Artistul, care astăzi, 17 august, a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani, a divorțat de trei ori, iar cea de-a patra soție i-a dăruit singurul lui copil, o fetiță.

În 1986, a divorțat de Irina Tapalagă, prima lui soție. În același an, s-a recăsătorit cu cea de-a doua soție, Beatrice Rancea, de care a divorțat 2001. Ulterior, s-a însurat cu Andra Negulescu. În 2013, după 12 ani de căsnicie, Claudiu Bleonț devenea burlac pentru a patra oară. Mai târziu, actorul a cunoscut-o pe Iulia Lazăr, cea de-a patra soție și singura care i-a dăruit un copil, când el avea 54 de ani.

S-a dezbăcat de haine, șocându-i pe cei prezenți de mai multe ori

De altfel, pe lângă viața personală, el nu a avut rețineri nici în cea profesională. În anul 2009, la premiera spectacolului „Mincinosul” de Carlo Goldoni, în regia lui Toma Enache, Claudiu Bleonţ a defilat pe scenă în chiloţi. Apoi, un an mai târziu, a apărut doar în lenjeria intimă, o pereche de chiloți tanga, în cadrul emisiunii „Iubirea face farse”, de la Antena 1

În plus, în anul 2011, la Arad, în cadrul unei conferințe de presă, pentru a promova piesa „Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea”, în timpul discuţiilor cu jurnaliştii, el și-a dat jos chiloții și a rămas gol-puşcă, în semn de protest față de sistem.

A fost just life. Am jucat în pielea goală în multe piese. (…) Lumea spune că trec prin criza bărbatului la 50 de ani. De fapt, eu am vrut să arăt starea personajului meu, Richard al III-lea. Jurnaliştii nu se uitau în ochii mei. Ce vedem zilnic când ne ducem în baie? Gândesc ceva ce zace în noi toţi. Şi în Richard. Şi în voi. Şi în specia umană. Nimic din ce e omenesc nu ne este străin”, a spus atunci actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net