Actorul Denis Ștefan a ajuns la spital cu fiica cea mică! Ce accident a suferit micuța? „I-a căzut peste picior…”

Clipe de panică pentru familia cunoscutului actor Denis Ștefan. Dominique, fiica cea mică a actorului și a Cristinei Ștefan, a ajuns la spital, după un accident casnic nefericit. 

Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au ajuns, zilele acestea, la spital cu fiica lui cea mică, Dominique, în vârsta de doi ani, care s-a accidentat la picior chiar în casă. 

Cristina Ștefan: „Tabloul i-a căzut lui Domy peste picior”

Cristina Ștefan a făcut anunțul despre accidentarea micuței chiar pe contul ei personal de Instagram. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit că micuța și-a scăpat un tablou pe picior și a avit nevoie de îngrijiri medicale. 

„Am avut o săptămână grea. O fracțiune de secundă și...poc! Nimic din fericire fracturat. Domy este bine acum, deja poate merge din nou...

Culmea e că accidentul s-a petrecut în casă... tabloul pe care a ținut cu tot dianadinsul să îl coboare singură... i-a căzut peste picior. Vă îmbrățișăm și să auzim de bine!”, a scris Cristina Ștefan pe contul ei de Instagram, postând și o fotografie cu piciorușul bandajat tot al micuței. 

Cristina Ștefan a recurs la tratamente pentru a mai rămâne însărcinată 

Cristina (32 de ani) și Denis Ștefan (46 de ani), fostul actor din celebrele seriale „Inimă de țigan” sau „Aniela”, formează unul dintre cele mai apreciate, dar și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. 

Cei doi s-au căsătorit în anul 2013 și au împreună două fetițe: pe Delia (în vârstă de 10 ani) și pe Dominique. 

Mezina familiei, Dominique, a împlinit vârsta de doi anișori în luna septembrie. Denis Ștefan este un tată model și este foarte implicat în creșterea micuțelor.

Fosta bebelușă de la „Câcotași”, mărturisea că a rămas cu greu însărcinată a doua oară, fiind nevoită să recurgă la o serie de tratamente. 

„M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. 

Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. 

Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta. Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!

Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată!”, dezvăluit Cristina Ștefan, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Relația de dragoste dintre Cristina, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, și șarmantul actor s-a înfiripat pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză”.

Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, s-a retras de la Cronica Cârcotașilor în 2021, după ce a adus pe lume cea de-a doua fetiță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net