Adda, tratament dur pentru borelioză: «Reziști la o temperatură de...»

Ultima actualizare:

Adda a început un nou tratament pentru boala care i-a pus bețe în roate de ceva vreme. Cântăreața a împărtășit și cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare ce procedură deloc prietenoasă trebuie să suporte în tratarea boreliozei. Iată imaginile!

Adda, un nou tratament pentru borelioză Foto: Instagram
Adda, un nou tratament pentru borelioză Foto: Instagram

Adda a dezvăluit recent în mediul online cum decurge noul tratament pentru boala dură de care suferă. După o perioadă de un an și jumătate de diagnostice greșite, în care s-a tratat pentru o altă afecțiune, nu cu mult timp în urmă artista a fost diagnosticată cu boala Lyme (borelioză).

Vezi și: Adda ar fi putut să moară din cauza diagnosticului greșit. Ce a salvat-o: «Nu mai eram acum aici»

Adda, tratament dur pentru borelioză

În prezent, încearcă să combată efectele bolii deloc ușoare prin tot felul de mijloace, cele mai multe dintre ele deloc plăcute. De două zile, Adda se află la Constanța acolo unde urmează tratamente hiperbare și de termoterapie (hipertermie). De asemenea, cântăreața a anunțat că urmează să facă și o doză injectabilă.

Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz (boala n.r) la mă-sa, o halesc pe toată!

Sunt la Constanța de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lui Gogu să zacă.”, a scris Adda pe rețelele de socializare, într-o notă amuzantă. 

Nu rata: Adda, diagnosticată cu două boli crunte: "Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier"

Deși acum are forța să glumească pe marginea subiectului, Adda a trecut printr-o perioadă de cumpănă, confruntându-se dintr-o dată cu mai multe probleme de sănătate cărora medicii nu le găseau explicație. Inițial s-a tratat greșit, fiind diagnosticată cu o altă afecțiune, iar faptul că lăsat borelioza fără supraveghere medicală putea să o și ucidă! 

Abia după aproape doi ani de umblat pe la doctori a fost diagnosticată cu boala Borelia Lyme. Boala a evoluat, fără tratament, iar Adda ar fi putut chiar să și moară, dacă nu începea mai repede procedurile medicale în acest sens. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net