Adelina Nica și Mihai Costea, despărțire cu scandal! Bruneta l-a dat afară din casă

Ultima actualizare:

Adelina Nica și Mihai Costea au pus punct poveștii de iubire la 10 luni după ce au devenit părinți, iar fotbalistul nu are voie să își mai vadă copilul. S-au despărțit cu scandal, iar bruneta a sfârșit prin a-l da afară pe tatăl copilului său care acum ar locui la prietenul lui, Alex Bodi. Care este motivul pentru care s-a ajuns aici?

Mihai Costea și Adelina Nica au format un cuplu ani buni, însă totul s-a destrămat odată cu venirea băiatului lor pe lume. Se pare că totul a pornit de la lipsa de implicare a sportivului, care nu contribuie cu niciun leu, potrivit Adelinei, la creșterea și educarea micuțului. De altfel, nu mai există nicio șansă ca Mihai și Adelina să se împace, iar bruneta este foarte vehementă chiar și în privința relației fotbalistului cu fiul său.

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta, cuplul bombă de la botezul fiului lui Mihai Costea

„Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur”, a declarat Adelina Nica, pentru Fanatik.

Adelina Nica, despre Mihai Costea: „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”

În ciuda faptului că bărbatul și-a dorit să păstreze relația cu fiul lui, Adelina Nica nu este dispusă să permită acest lucru, având în vedere că ea îl susține financiar pe micuțul în vârstă de doar 10 luni. După nașterea lui, brunetei i-a fost clar că Mihai Costea nu va face niciun efort, ba chiar va continua să fie întreținut de ea, în condițiile în care Adelina este cea care se ocupă de toate cheltuielile din casă. Astfel, a decis să îl dea afară pe Mihai.

Poate te interesează și: Daniela Crudu, cuplată numai cu bogătaşi care i-au făcut toate poftele. Lista, completată de noul iubit

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație”, a mai spus tânăra.

Mihai Costea, îngropat în datorii?

Adelina Nica nu s-a abținut de la comentarii și a dezvăluit inclusiv că Mihai Costea ar avea datorii mari față de ea. Sportivul stă „pe bară”, căci patronii cluburilor de fotbal nu l-au mai semnat de o perioadă bună de timp. După ce a fost  dat afară din casă a ajuns să locuiască la Alex Bodi, însă nu se știe dacă are de gând să revină în sportul românesc. Ultima oară a debutat la o echipă din liga a IV-a unde nu lua salariu, ci primea bonusuri de performanță.

Nu rata: Maradona îl învaţă fotbal pe «Nilă» Costea

„El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile.

Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic.

Copilul are 10 luni, iar lipsa lui de implicare morală și financiară l-a făcut pe Costea să nu îl vadă. Nimic altceva. Când un copil e mic, sunt cheltuieli uriașe, iar el nu înțelege asta. Dar nu îl doare gura să se plângă că nu își vede copilul… Dar să pună mâna să muncească și el pentru copil nu poate…

El acum stă la Alex Bodi. Dar nu învață nimic de la Alex, îți trebuie creier pentru asta. Nu sunt supărată, sunt realistă, nu mai vreau să mă ascund după deget când vine vorba de el. La botez însă… a venit cu cămașa de pe el. E adevărat, totul a pornit de la mine, l-am dat afară din casă.

Dar stătea la mine, dar nu aveam cum să întrețin și bărbat, și copil, și casă, și bonă… Totul să plătesc eu, iar el mai era și obraznic pe deasupra, avea impresia că i se și cuvine totul”, a spus Adelina, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net