Adina Halas, secretul fripturii delicioase de porc la cuptor! Care este preparatul ei preferat de pe masa de Crăciun?!
Adina Halas face Crăciunul la munte, la Predeal și de abia așteaptă să guste din pomana porcului, organizată la fața locului.

Adina Halas, Crăciun cu pomana porcului la Predeal
Adina Halas are parte de un Crăciun ca în basme. Vedeta ne-a dezvăluit că va petrece sărbătorile cu familia, la un hotel de lux din Predeal, unde se va bucura din plin de peisaj, dar și de tradițiile românești.
„Eu de abia aștept pomana porcului. Anul acesta, fac Crăciunul la Predeal și vor organiza totul acolo”, a dezvăluit vedeta, pentru Click!

„Îmi iese o friptură de porc senzațională”
Dacă anul acesta se delectează cu preparatele gătite de bucătarii hotelului de lux unde petrece Crăciunul, în anii în care stă acasă Adina intră și ea în bucătărie și gătește pentru familia ei o friptură de porc delicioasă.

Are secretul ei ca aceasta să iasă fragedă și suculentă.
„De obicei, de Sărbători, atât mama mea și soacra mea gătesc senzațional. Pe mine, ele nu prea mă lasă să gătesc mai deloc.
În schimb, mie îmi iese o friptură de porc senzațională, fac și tot felul de aperitive, fac niște prăjituri foarte bune, fac o tartă cu zmeură delicioasă.
Vă spun un secret al fripturii: trebuie să nu dai focul foarte mare, s-o lași așa la foc mic peste două ore și trebuie înainte s-o lași într-un baiț, amestec de condimente din Jamaica, orientale”, a spus Adina Halas, în exclusivitate pentru Click!
„Nu las garda jos de Sărbători”
Chiar dacă mesele sunt pline de Sărbători, vedeta ne-a mărturisit că se poate abține de la orice, chiar și în această perioadă.
„Pot să mă abțin de la orice, pentru că totuși nu las garda jos de Sărbători. Voi mânca cumpătat.
Voi mânca din absolut tot ce va fi pe masă de sărbători, dar în cantități mici, voi avea grijă să mă hidratez, aportul proteic să fie același”, ne-a mai spus Adina.



































