Adriana Simionescu este însărcinată! Fiica cea mică a lui Minune urmează să devină mamă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Simionescu este însărcinată cu primul copil. Artista este în culmea fericirii, căci va deveni mamă în doar câteva luni. Vestea a cuprins de bucurie întreaga familie, mai ales pe bunicul Minune, căci artistul este topit după copii și vrea câți mai mulți nepoți. Click! dezvăluie în exclusivitate toate detaliile despre marele eveniment.

Adriana Simionescu este însărcinată! Fiica lui minune urmează să devină mamă

Adriana Simionescu, fiica cea mică a celebrului artist Adrian Minune, este însărcinată. Click! a aflat în exclusivitate, astfel că vă dăm detalii de ultimă oră despre cum se simte viitoarea mămică, dar și în câte luni este gravidă.

Cântăreața se pregătește să se căsătorească religios și civil cu alesul inimii ei, însă iată că un copil în familia lor a venit mai repede decât petrecerea, semn că cei doi sunt cu adevărat sortiți să fie împreună.

Dovada maximă de iubire este bebelușul din burtică, căci Adriana Simionescu este cu adevărat mândră că urmează să devină mamă.

Adriana Simionescu a rămas însărcinată cu puțin timp înainte de nunta cu Nicu, logodnicul ei. Pe 9 decembrie, fiica cea mică a lui Adrian Minune urmează să facă 20 de ani, astfel că petrecerea aniversară va fi și mai intensă, căci vor sărbători și sarcina, și ziua de naștere.

Adriana Simionescu, primele declarații despre sarcină

Cântăreața Adriana Simionescu a fost contactată de Click! în legătură cu minunea din viața ei, iar artista ne-a confirmat informația. „Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții.”, a declarat fiica lui Adrian Minune, în exclusivitate, pentru Click!.

Adriana Simionescu are o relație de ceva timp cu Nicu, un tânăr de care s-a îndrăgostit iremediabil.  De altfel, logodnicul fiicei lui Adrian Minune a fost foarte hotărât în momentul în care a cerut-o de soție, motiv pentru care a planificat totul în secret cu părinții cântăreței, după care a urmat marele mooment.

Artista și viitorul ei soț urmau să facă nunta anul trecut, însă în urma unui deces au amânat evenimentul. Anul acesta, cei doi sunt pregătirile în toi, căci vor să facă o super petrecere. În ultimul interviu pe care l-a acordat, Adriana Simionescu a vorbit împreună cu viitorul soț, fiind pentru prima dată când au vorbit public.

Iată că Nicu a tras lozul cel mare, însă același lucru îl putem spune și despre Adriana, care s-a îndrăgostit de un bărbat care o respectă și o iubește. Regula casei în familia Simionescu: totul se întâmplă până la adânci bătrâneți. Nimic nu se aruncă, totul se repară.

Dacă vă întrebați cine e Nicu, logodnicul Adrianei Simionescu?! Ei bine, tânărul face parte dintr-o familie înstărită, astfel că deține un lanț de frizerii în Capitală. Cei doi își doresc o nuntă tradițională, ca la români, cu sarmale și bucate pe alese. Vorba lor, că au zis-o în interviu, unde ar putea mânca sarmale în Maldive?

Adriana Simionescu, o talentată artistă

Fiica lui Adrian Minune urmează să devină mamă, însă nu renunță la cariera sa profesională. În urmă cu doar câteva luni, Adriana Simionescu a lansat piesa ”Dans cu tine”, melodie care se bucură de succes pe Youtube.

La 16 ani, Adriana Simionescu a participat și la ”Vocea României”, unde a câștigat un loc în echipa lui Horia Brenciu. Ea a avut o interpretare foarte bună, semn că talentul se moștenește în familie. Artista a cântat o piesă de-a celebrei Beyonce.

Adriana Simionescu poate fi găsită și pe Instagram, unde este destul de activă. Cântăreața și-a dorit să fie cunoscută pentru vocea ei, nicidecum pentru celebritatea tatălui ei, Adrian Minune.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net