Alina Ceușan își cere scuze public. Oana Pellea a pus-o la punct după ce s-a fotografiat nepotrivit în loja Teatrului Odeon

După ce Oana Pellea a criticat-o pe Alina Ceușan după ce a postat în social media o fotografie în care apare într-o sală de spectacol, cu picioarele ridicate pe balustrada unui balcon, influencerița și-a cerut scuze. 

Alina Ceușan și Oana Pellea / foto: colaj Click!
Alina Ceușan și Oana Pellea / foto: colaj Click!

Marea actriță Oana Pellea nu a putut trece cu vederea gestul Alinei Ceușan și a criticat-o aspru. Ce a avut de spus vedeta, aflați din continuarea articolului. 

Alina Ceușan: „Mi-o asum!”

Oana Pellea a pus-o la zid pe Alina Ceușan pentru gestul ei deloc potrivit, apoi a rugat-o să șteargă poza din lojă și să-și ceară scuze. Vedeta a explicat că a înțeles că a greșit, de aici și nivelul ridicat de reacții negative. 

„În urma valului de comentarii de la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut-o așa la momentul respectiv, înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta”, a fost comentariul scris de Alina Ceușan la postarea respectivă, pe Instagram.

Alina Ceușan a șters fotografia 

image

Tânăra creatoare de conținut a mai punctat faptul că a ținut cont de recomandările oamenilor și a șters fotografia cu pricina. 

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și cu siguranță era o lecție de invățat”, a mai scris influencerița, pe Instagram.

Oana Pellea: „E un selfie de picioare”

Intenția Alinei Ceușan de a realiza o fotografie artistică de la balconul unei săli de teatru a stârnit o serie de controverse. Oana Pellea a fost extrem de deranjantă de gestul tinerei, pe care l-a considerat „dizgrațios”.

„O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”

Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, in semn de respect pentru sala de teatru si pentru actori. Știu, pentru ca eu i-am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasa” în regia lui Mihai Măniuțiu. Pe balustrada unde persoana și a trântit ostentativ pantofii…cândva au trecut măinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…

Am înțeles că a vrut să provoace, am înteles că își face reclamă cu o postare nesimțită…și totuăi…câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate …

Dacă persoana respectiva imi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât:

SĂ VĂ FIE RUȘINE!

Nu cunosc personal “duduia” (Slavă Domnului) și nici nu doresc să o cunosc”, este mesajul publicat de Oana Pellea pe contul ei de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
banner Georgica Cornu
image png
banner vica blochina png
image png
Banner Marina Almășan
image
actualitate.net
image
actualitate.net