Alina Laufer, ultimele informații despre starea de sănătate a copiilor: „Nu mă așteptam ca Dumnezeu să-i mai pună la încă o încercare!”

Alina Laufer (40 de ani) și familia ei este încă în stare de șoc după accidentul de mașină  suferit în cursul zilei de sâmbătă, în municipiul Câmpina, din Județul Prahova.

Mașina în care se afla familia Laufer, alături de gemenii lor de aproape 3 ani, Davina și Nathaniel, a fost lovită de un șofer care a efectuat un viraj la stânga, pentru a putea pătrunde în curtea casei sale. Pentru că nu a acordat prioritate de trecere, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, pe data de 26 august. În urma accidentului, toți membri familiei au ajuns la spital, în mod special cei doi copii având nevoie de îngrijiri medicale, Nathaniel, băiețelul familiei Laufer, fiind cel mai grav rănit și alegându-se cu piramidă nazală fracturată.

„Știam de când i-am născut că sunt niște supraviețuitori”

Atât Ilan cât și Alina Laufer au fost “bombardați” cu foarte multe mesaje și telefoane din partea tuturor celor care le-au purtat de grijă, amândoi fiind recunoscători pentru asta. Alina Laufer e de părere că are copii curajoși și că Dumnezeu i-a mai pus la o încercare acum, după ce s-au născut prematur și au petrecut aproape o lună în spital la vremea respectivă.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente grele. Am primit nenumărate mesaje de susținere în aceste momente grele, pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu le-am depășit cu bine. Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși și curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă, ca niște eroi!

Știam de când i-am născut că sunt niște supraviețuitori, dar nu mă așteptăm ca Dumnezeu să îi mai pună la încă o încercare.

Acum suntem bine, ieri am venit acasă de la spital, ei sunt la fel de jucăuși ca înainte, dar noi, părinții lor, încercăm să ne revenim după spaimă și să nu mai retrăim acele momente de coșmar.

Așa a fost să fie, încă un moment în familia noastră care să ne unească și mai mult și să ne facă să-i mulțumim Domnului în fiecare zi că ne ocrotește și că ne iubește atât de mult.

Mulțumesc întregului personal medical, începând cu cel de pe ambulanțele cu care am fost transportați la spital, de la spitalul Bagdasar –Arseni, spitalul clinic de urgență pentru copii Marie Curie și spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-facială “Rof. Dr. Dan Theodorescu”.

Încă o dată vă mulțumesc și îmi cer scuze dacă nu am putut să răspund tuturor celor care și-au oferit suportul. Dragostea voastră a fost simțită și ne-a oferit alinare și sprijin în acest moment atât de greu pentru familia noastră”, a ținut să puncteze și să transmită tuturor, acum câteva ore, Alina Laufer.

Toată familia Laufer se află acum în noua lor casă din Băneasa, acolo unde încearcă să își adune puterile și să  meargă mai departe după această traumă suferită alături de cei doi copii ai lor. Sperietura groaznică și șocul accidentului nu pot fi uitate așa ușor dar faptul că gemenii Davina și Nathaniel sunt în afara oricărui pericol acum îi face pe părinții lor să meargă încrezători mai departe.

 S-a ales cu dureri în zona pieptului

În urma accidentului rutier de sâmbătă,  Alina Laufer s-a ales cu dureri în zona pieptului și cu o zgârietură la mână și picior.

„Am avut accident, a trecut. Cel mic are piramida nazală fracturată și, mă rog, pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare centurile. (…) Cam asta e ideea, eu nu am traumatism lombar. În zona pieptului mă doare pe mine și la picior. Suntem încă la spital, trebuie să stăm internați 24 de ore după accident”, ne-a declarat Alina Laufer, aflată încă în stare de șoc, chiar în ziua accidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net