Alina Laufer s-a sărbătorit acasă, în familie! Ce cadouri a primit din partea persoanelor dragi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Laufer a schimbat prefixul duminică și s-a sărbătorit acasă, în sânul familiei. Descoperă cum a petrecut, dar și ce cadouri a primit din partea apropiaților. Într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Click!, Alina Laufer a vorbit despre cum a arătat ziua în care a împlinit 40 de ani.

A împlinit 40 de ani, așa că s-a bucurat din plin de părinții ei, de soțul ei, Ilan Laufer, gemenii lor, Davina și Nathaniel, care au împlinit deja 2 ani și 3 luni, dar și de fiica ei adolescentă, Karina, care la 14 ani și jumătate îi știe toate gusturile vestimentare ale mamei sale. Alina Laufer și-a serbat ziua la Cornu, acasă, la părinții ei, acolo unde și-a construit și ea o vilă superbă, lipită practic de casa familiei sale. 

Sâmbătă dimineață am fost cu copiii la Ferma animalelor. Le-a plăcut foarte mult, le-am dat de mâncare poneilor, iar duminică mi-am serbat ziua în familie, la Cornu, la ai mei, acolo unde ne-am terminat și noi casa. Aproape în fiecare weekend mergem la Cornu, este aer curat și ne place. Stăm deja în casa pe care ne-am făcut-o, e perete în perete cu a mamei, ne place mult acolo, ne place Câmpina, lumea deja ne cunoaște, ne plac cofetăriile de acolo, restaurantele, totul e mai ieftin decât în București”, ne-a povestit pentru Click!, Alina Laufer.

Ce cadouri a primit de la fiica ei, Karina

Alina Laufer s-a bucurat din plin de vremea frumoasă de afară, de aerul curat, dar și de cadourile pe care le-a primit de ziua ei, de la fiica sa adolescentă, Karina, pe care o are din căsătoria cu artistul Jorje.

Ne-am plimbat și am sărbătorit acasă, cu ai mei. Mama m-a răsfățat și mi-a făcut tortul preferat pe care mi-l face în fiecare an, pentru că știe că îmi place, de biscuiți, cu vișine din vișinată, și o negresă foarte bună care este specialitatea ei. Ce cadou să mai îmi facă Ilan? E suficient că mai stă cu copiii. Karina mi-a luat niște haine din mall. Știe ea ce să îmi cumpere și ce îmi place, are deja 14 ani și jumătate, și-a luat buletinul. A fost puțin cam haos cu copiii, nu am reușit să facem poze, dar important este că ne-am simțit bine! E greu să faci poze cu ei, nu se sincronizează, când se uită unul, întoarce capul celălalt și tot așa. Îmi doresc să mergem într-o vacanță, dar cred că cel mai probabil vom pleca la mare. Gemenii sunt bine, aleargă prin curte, mănâncă într-una, le amestecă pe toate, cârnați, pepene, înghețată. Sunt foarte activi și ne țin în priză”, ne-a mai povestit sărbătorita Alina Laufer.

Alina Laufer: „Am atâtea lucruri pentru care mă simt recunoscătoare”

Ajunsă la o vârstă în care se simte împlinită și plină de recunoștință, pentru ceea ce are și trăiește acum, Alina Laufer și-a exprimat public bucuria.

La mulți ani mie! Am atâtea lucruri pentru care mă simt recunoscătoare. Copii frumoși și sănătoși, un soț minunat și iubitor, părinți ce m-au susținut și mi-au oferit dragoste necondiționată toată viața mea.  Îi mulțumesc lui Dumnezeu, în fiecare zi, și tot simt că nu ofer suficientă recunoștință pentru viață pe care mi-a dăruit-o. Va doresc un 1 Mai însorit, alături de familiile voastre, de prieteni și poftă bună la grătare”, a fost mesajul „lansat” pe Instagram de Alina Laufer.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net