Alina Pușcaș nu a fost la înmormântarea tatălui ei. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase: „Când și-a făcut o altă familie, relația mea cu el s-a răcit”

Are o carieră de succes și o familie minunată, însă viața ei a fost plină de drame. Alina Pușcaș, căci despre ea este vorba, a suferit cumplit în trecut, atunci când părinții ei au decis să divorțeze. Însă nu asta a afectat-o cel mai mult, ci relația pe care a avut-o cu tatăl ei.

Alina Pușcaș a trecut prin mari suferințe
Alina Pușcaș a trecut prin mari suferințe

„Relația mea cu el s-a răcit foarte mult”

Nu divorțul părinților ei a afectat-o cel mai mult pe Alina Pușcaș, ci faptul că între ea și tatăl ei s-a produs o ruptură. După ce acesta și-a refăcut viața, vedeta a început să îl vadă din ce în ce mai rar. 

„Practic, nu m-a lăsat el, așa a decis legea la acel moment. Din ce știu de la bunici și mătuși, el și-ar fi dorit să rămân la el, dar legea nu i-a dat câștig de cauză. Din momentul în care și-a făcut o altă familie, relația mea cu el s-a răcit foarte mult…

Am devenit străini destul de repede. Străini, formali… cum vrei să-i spui. Nu a depins deloc de mine, eu eram acolo între doi adulți care nu s-au mai suportat și am avut numai de suferit pe tema asta. Mă bucur că totuși asta a funcționat pentru perioada maturității mele ca un anti-exemplu”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Viva. 

Alina Pușcaș nu a fost la înmormântarea tatălui ei

Alina Pușcaș susține că tatăl ei nu a vrut niciodată să păstreze o legătură strânsă cu ea. La un moment dat, a aflat că acesta profesează ca instructor de schi alpin, sport pe care ea și-a dorit foarte mult să-l învețe, însă nu a avut niciodată ocazia.

Cel care i-a dat viață nu i-a fost niciodată alături, nici măcar atunci când a absolvit liceul. Toate acestea și-au pus puternic amprenta asupra actriței și recunoaște că atunci când tatăl său a decedat, ea a fost doar la priveghi, nu și la înmormântare. 

„Da, spre surprinderea mea, atunci am aflat că era profesor de schi alpin la Clubul Steaua. Am fost șocată, pentru că mereu le spuneam bunicilor că îmi doresc să învăț să schiez… și totuși nu a venit niciodată din partea lui propunerea de a mă învăța asta. Da, normal că mi-aș fi dorit să fi fost mai implicat în viața mea, mi-ar fi plăcut să îl fi văzut luptându-se să mă vadă, să ieșim la înghețată… dar ce luptă să ducă?

Zi de zi, eram la liceu, la 50 de metri distanță de unitatea militară în care lucra. Nu a venit niciodată să mă vadă, nici măcar la festivitatea de terminare a liceului… Aș zice că a fost doar alegerea lui”, a completat Alin Pușcaș pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net